Rapid

Dezamăgire, tristețe, resemnare…

Dezamăgire, tristețe, resemnare…ce alte cuvinte ar putea descrie sentimentele care ii încearcă, cu siguranță, pe cei care au fost alături de Rapid meci de meci?

Speram ca măcar acum, pe final, jucătorii să aibe decența de a juca sau măcar să dea impresia că își doresc ceva mai mult decât o înfrângere. Despre joc…nu are rost să comentez, scorul este mai mult decat evident.

Sper doar că începând cu viitorul campionat să se facă o triere a celor care vor rămâne, pentru că altfel vom trăi aceleași dezamăgiri, tristeți, resemnări.

Burgundy Lady

1923.ro

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Cand joci cu doi mijlocasi care n-au mai jucat de 5 luni, ce poti sa faci? Papeau si-a aratat limitele, iar Petrila e o umbra pe teren, in timp ce Cirjan si Omar nu primesc nici o sansa. Degeaba dai goluri daca aparatorii gafeaza la foc automat. Braun e depasit, Iacob e praf, Sapunaru nu mai poate sa tina ritmul, Onea e pe dinafara. Oare antrenor cand o sa avem?

  2. „Speram ca măcar acum, pe final, jucătorii să aibe decența de a juca sau măcar să dea impresia că își doresc ceva mai mult decât o înfrângere”.
    Nu sunt deloc de acord cu clişeul acesta. Nu mi se pare corect să spui la modul general că nu au avut decenţa să joace când Rapid a dominat CFR-ul. Consider că greşelile individuale ale unui fundaş central (nu ştim exact care este de fapt problema lui în ultima perioadă) şi ale unui tânăr portar (fără experianţa necesară) au dus la pierderea ultimilelor 2 partide, partide în care am arătat că ne dorim victoria… putem să ne uităm la statistici… că CFR ne-a dat 3 goluri din 5 ocazii, iar Craiova 2 goluri din 4 ocazii (o eficienţă a adversarilor foarte bună-rezultată în urma unor greşeli individuale mari) ne arată unde este buba, Rapid a avut ocazii mari în ambele meciuri, teoretic puteam să nu luăm gol la ultima fază cu Craiova şi să egalăm CFR-ul din penalty, poate nu mai aveam 2 înfrângeri în ultimile 2 meciuri, până la urmă am jucat cu 2 echipe care atacă locul 2 iar noi suntem cu un copil în poartă şi cu fundaşii centrali bulversaţi, dar de aici şi până la „…să dea impresia că își doresc ceva mai mult decât o înfrângere” este drum lung şi un articol scris la supărare!
    O zi plăcută

  3. Bai frati rapidiști, voi știți cat bea Sapunaru ăsta? Navete de bere! Și nu observa nimeni ca nu mai poate nici sa mai alerge?

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.