Rapid

Bogdan Lobonț după înfrângerea cu CFR: „Trebuie să prestăm mai multă atenție la finalizare”

Bogdan Lobonț spune ca Rapidul are capacitatea necesară de a depăși perioada fără victorii prin care trece echipa și că jucătorii trebuie să „presteze mai multă atenție la finalizare”.

„Am ratat cât pentru 5 meciuri. Mai multă atenție la finalizare și plecam cu mai mult de aici. Trebuie să consolidăm ce am făcut bine și vor veni și victoriile.

Orice influențează mentalul unei persoane, cu atât mai mult a jucătorilor. Dar avem capacitatea să ieșim din starea asta.

Suporterii sunt dezamăgiți de perioada prin care trecem, dar ține de noi să ieșim din această situație. Trebuie să continuăm să facem ce am făcut bine până acum și să prestãm mai multã atenție la finalizare. Băieții au calități extraordinare, dar trebuie să lucrăm mult mai mult”, a declarat Bogdan Lobonț dupã meciul cu CFR.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

 1. Ce să mai consolidezi,mai sunt 2 etape,obiectivele ratate,mai bine bagă tineretul să joace titulari în ambele meciuri.

 2. Cu tot respectul, dar Lobont pare din alt film si pare ca nu vrea sa supere pe nimeni, nici conducerea si nici pe capitan.

 3. Oare Lobonț nu vede ce vedem cu toții și anume că problema e în apărare, nu la finalizare ? Un gol, două mai apar, dar când fundașii sunt statui, ce să mai faci ?

 4. Sa va fie rusine. Ne-ati facut Pastele o trista amintire. Sucu asteapta sa ii dea Lucescu un raspuns, cand e evident ca o sa refuze Rapidu. Si Marius Sumudica e inca liber. Ole, ole… Multumim Rapidule!!!

 5. Vine aston vila, face afacere cu tamplaria, 11 sticle de bulion si-un sac de cartofi, pe toata echipa, dar nu pentru a juca fotbal, pentru a fi mascote !
  Afara din giulesti!!!
  Vinovati toti !!!
  Ce faci domnu mobila!!!
  Nu-l iei nici acum pe sumudica !?
  A, nu vrea minoritaru si carafa, am intales, la anu esti la retrogradarea, o sa vezi !!!

 6. Mai bine ai vedea ca nu avem apărare deloc. Cred ca pana și atacanții se apară mai bine decât ce avem în momentul asta în apărare. Cu un mare semn de întrebare cred ca doar Borza ar trebui păstrat, ca rezerva. În rest toți pe liber, în frunte cu Săpunaru.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.