Daniel PancuRapidȘtiri Rapid București

Daniel Pancu vine cu o idee pentru ultimele două etape: „Eu asta aș face. Ce mai ai de pierdut?”

Daniel Pancu, selecționerul naționalei U21 a adus în discuție un capitol deficitar la Rapid.

„Bravo lor, au investit în tineri, dar nu-i folosesc. Iar la anul, va fi și mai greu pentru viitorul antrenor, fiindcă i se va cere imperativ să câștige titlul. Și iar nu vor juca cei tineri, iar vor fi pe bancă sau vor fi împrumutați.

Eu dacă aș fi acum la Rapid, pentru ultimele două etape, aș juca numai cu tinerii. Să văd pe cine pot conta în următorul campionat. Ce să mai pierzi?! Că echipa e în blocaj și cu titularii, de atâtea meciuri”, a spus Pancu pentru gsp.ro.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Nu este vinovata conducerea administrativa pentru nefolosirea unui jucator,in cazul nostru Cirjan,vina o poarta antrnorul Bergodi sau Lobont.Respect parerea lui Pancu,el este un specialist dar nu inteleg indicatiile unor suporteri.Acest Gigi Corsicanu sa-si vada lungu nasului si pana la va avea 15% la capitalul social al societati sa aiba doar pareri nu sa vorbeasca in locul mari galerii a rapidului.

  2. Corect! Asta am spus-o mereu!!! Cum sa aduci un jucător bun, pe care l-ai urmărit și sa-l împrumuți imediat?! Iar el s-a dovedit poate cel mai bun la UTA?! Și nu numai el ; El Sawey a făcut un meci ffbun cu FCU, după care a dispărut!? De ce? La fel Cârjan, pai dacă joacă 10 min un meci, apoi peste 4,5 etape la fel, cum sa arate ce poate ?! Da, trebuie folosiți TOȚI TINERII, restul sunt niște mercenari MEEEDIIOOOCRIIIIII!!!! CURATENIE TOTALĂ! Și un sfat d-le Șucu! Nu mai așteptați mult cu Lucescu, RAPID ESTE CLUB MARE! Onoare este pentru ORICINE sa antreneze aici! În max.o săptămână trebuie sa avem antrenor de VALOARE și-un președinte capabil și EXIGENT! Cum ați spus și dvs.! Să se termine cu GĂȘTILE- de care sunt responsabili și Săpun- care trebuie sa facă câțiva pași în spate și Nico! Sperăm într-un an bun!

  3. Te si asculta cineva Pancone, astia sunt deraiati !

  4. Si au batut joc de Cirjan, mai bine statea copilu’ in treaba lui la juniorii lui Arsenal

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.