Daniel NiculaeRapidȘtiri Rapid București

A plecat deja de la Rapid? Daniel Niculae nu a fost la Cluj

Daniel Niculae nu a făcut deplasarea la Cluj, alimentând senzația că urmează în curând anunțul plecării sale de la Rapid.

Conform ultimelor informații, noua organigramă a clubului îl va avea pe Victor Angelescu în postura de președinte, Daniel Sandu director sportiv, iar pentru postul de antrenor se pregătește o super lovitură.

Dan Șucu așteaptă răspunsul lui Mircea Lucescu

Patronul Rapidului i-a oferit control total antrenorului și așteaptă răspunsul acestuia care ar putea veni săptămâna următoare.

„Prioritatea mea și a Rapidului în aceste zile este Mircea Lucescu. Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aștepte. Orice alte păreri pro sau contra, la fel, pot să mai aștepte.

Îl dorim pe Mircea Lucescu antrenor, manager general, după modelul fotbalului profesionist. Cum e în alte campionate puternice, să zicem Premier League.

Dacă va accepta, la dânsul va fi toată partea tehnică, sportivă. Eu sunt optimist. Săptămâna următoare am putea avea un răspuns. Poate s-a săturat și domnia sa de echipe la mii de kilometri și rămâne acasă, aici, la Rapid.

Știe că avem un proiect foarte serios pe termen lung, așa cum îi place unui mare profesionist cum este Mircea Lucescu. Încercăm pe toate căile să-l convingem să ni se alăture.

Ar însemna o garanție a performanței, o garanție că la Rapid se dorește ceva cu adevărat mare pe măsura dragostei și ambiției fanilor noștri”, a declarat Dan Șucu, pentru fanatik.ro.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Lucescu in sus, Lucescu innjos, ce sa faca ma omu, omu asta este obisnuit cu jucatori de champions league, noi avem de judeteana, fara un buget de champions league nu vine !
    Sa vina sa i-a bataie de la „rege”, sa faca egal cu ultima clasata, sa dea cu stangu-n dreptu, voi nu vedeti ce echipa este asta???
    Daca nu prindeau play-off erau retrogradati direct !

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.