Dan ȘucuMircea LucescuRapidȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

Dan Șucu pregătește o super lovitură: „Așteptăm raspunsul lui. Va avea control total!”

Dan Șucu pregătește o super lovitură la Rapid și așteaptă răspunsul lui Mircea Lucescu.

Patronul Rapidului i-a oferit control total antrenorului și așteaptă răspunsul acestuia care ar putea veni săptămâna următoare.

„Prioritatea mea și a Rapidului în aceste zile este Mircea Lucescu. Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aștepte. Orice alte păreri pro sau contra, la fel, pot să mai aștepte.

Îl dorim pe Mircea Lucescu antrenor, manager general, după modelul fotbalului profesionist. Cum e în alte campionate puternice, să zicem Premier League.

Dacă va accepta, la dânsul va fi toată partea tehnică, sportivă. Eu sunt optimist. Săptămâna următoare am putea avea un răspuns. Poate s-a săturat și domnia sa de echipe la mii de kilometri și rămâne acasă, aici, la Rapid.

Știe că avem un proiect foarte serios pe termen lung, așa cum îi place unui mare profesionist cum este Mircea Lucescu. Încercăm pe toate căile să-l convingem să ni se alăture.

Ar însemna o garanție a performanței, o garanție că la Rapid se dorește ceva cu adevărat mare pe măsura dragostei și ambiției fanilor noștri”, a declarat Dan Șucu, pentru fanatik.ro.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Vezi sa nu, ajunge tot un pacalici, la ora actuala si javrele retrogradate joaca mai bine decat rebuturile ce le-ati adus !
    Lucescu ar veni daca ar fi avut jucatorii de la ucrainieni, cu astia te faci de ras !

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.