Dan ȘucuMircea LucescuRapidȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

Dan Șucu așteaptă răspunsul lui Mircea Lucescu: „Știe că avem un proiect foarte serios!”

Dan Șucu pregătește o super lovitură la Rapid și așteaptă răspunsul lui Mircea Lucescu.

Patronul Rapidului i-a oferit control total antrenorului și așteaptă răspunsul acestuia care ar putea veni săptămâna următoare.

„Prioritatea mea și a Rapidului în aceste zile este Mircea Lucescu. Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aștepte. Orice alte păreri pro sau contra, la fel, pot să mai aștepte.

Îl dorim pe Mircea Lucescu antrenor, manager general, după modelul fotbalului profesionist. Cum e în alte campionate puternice, să zicem Premier League.

Dacă va accepta, la dânsul va fi toată partea tehnică, sportivă. Eu sunt optimist. Săptămâna următoare am putea avea un răspuns. Poate s-a săturat și domnia sa de echipe la mii de kilometri și rămâne acasă, aici, la Rapid.

Știe că avem un proiect foarte serios pe termen lung, așa cum îi place unui mare profesionist cum este Mircea Lucescu. Încercăm pe toate căile să-l convingem să ni se alăture.

Ar însemna o garanție a performanței, o garanție că la Rapid se dorește ceva cu adevărat mare pe măsura dragostei și ambiției fanilor noștri”, a declarat Dan Șucu, pentru fanatik.ro.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Una este sa îți dorești și alta sa reușești. Nu cred ca vine Lucescu.

  2. Bună idee, dar poate că maestrul Lucescu, este cumva influențat de accidentul de pe linia de tramvai, din urmă cu mai mulți ani.
    Ar fi un avantaj major cu dânsul ca antrenor în Romaânia.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.