Dan ȘucuRapidScandalȘtiri Rapid BucureștiSuperligaVictor Angelescu

Dan Filoti aruncă bomba: „Sunt tulburențe la Rapid! S-ar putea să se retragă”

Dan Filoti, realizatorul emisiunii Liga DigiSport, a dezvăluit că la nivel de conducere sunt turbulențe mari și că există zvonul potrivit căruia Angelescu e tentat să se retragă, scrie digisport.ro.

Rapid, în stil britanic. Cu Neil Lennon și toate lucrurile care derivă. A venit un antrenor secund, cu CV interesant, un preparator fizic, trecut pe la naționala Irlandei.

Foarte multe lucruri se întâmplă la nivel tehnic, dar sunt anumite persoane din anturajul Rapidului, chiar și din rândul sponsorilor, care sunt un pic îngrijorate de ce se întâmplă la cel mai înalt nivel.

Victor Angelescu a fost la prezentarea lui Lennon, alături de Daniel Sandu, directorul sportiv al clubului. Între timp a fost numit și un director executiv la Rapid, dar au apărut informații conform cărora relația dintre Victor Angelescu și Dan Șucu, mai ales după îndepărtarea lui Daniel Niculae, n-ar fi la fel de apropiată, chiar dacă a apărut la această conferință de presă.

S-a speculat pe limbaj verbal, non-verbal, s-a dat mâna, cine cu cine a dat mâna, cert este că Victor Angelescu s-ar putea chiar să se retragă de la Rapid”, a spus Dan Filoti, la Liga DigiSport.

”Dan Șucu a luat pe cont propriu tot ce se întâmplă la Rapid”

Reputatul jurnalist a mai dezvăluit că Șucu ar fi acum singurul om care decide la Rapid.

”A cam luat pe cont propriu tot ce se întâmplă la Rapid, de la meciul cu FCSB, acel 4-0.

Menținerea lui Bogdan Lobonț ca antrenor principal, apoi menținerea lui în staff și după aceea sunt argumente în acest sens.

Apoi o discuție la Constanța, mai contondentă și comunicatele din ultima vreme certifică aceste probleme de acolo”, a mai spus Filoti, la Digi Sport.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

 1. Ce bine daca ar pleca.

  A facut multe greseli, a adus jucatori aiurea.
  E nepriceput ptr ce inseamna Liga 1, playoff, castigare de trofee.

  A fost o frână prin deciziile lui…si impreuna cu niculae, l-au influentat negativ pe Sucu

 2. Se pare ca au aparut neintelegeri intre cei doi actionari din cauza lui Niculae, pe care Angelescu il vrea in continuare presedinte.. Dan Sucu ar fi dispus sa cumpere partea de 20% din actiuni, pe care o mai detine Angelescu. Pana la urma nu ar fi nimic anormal, pentru ca ce vedem la echipele puternice din superliga? CFR, Farul, Fcsb, CSU, Sepsi au un singur actionar si mai putem adauga aici Fcu-Mititelu. Doar Rapid si Dinamo sunt cu coactionariat, iar restul echipelor din SL, 8 la numar ,se stie de cine sunt sustinute. Asa ca sa nu o luam in tragic, eventuala plecare a lui Angelescu, pentru care, totusi, trebuie sa avem tot respectul ca a scos Rapidul din mocirla.

 3. Ce s-ar mai bucura… Din păcate pentru toți „prietenii” noștri, mă cam îndoiesc. 1) Victor Angelescu pare foarte activ în ultimul timp în zona de comunicare cu presa. 2) Toți oamenii din staff-ul administrativ, care și-au făcut bine treaba și sunt pe placul lui Șucu (scouting, sponsorhip, ticketing, juridic) sunt aduși de Angelescu. Eu nu văd niciun motiv întemeiat pentru care ar pleca. Omul a venit cu bani de acasă (în momente grele pentru noi) și e cu siguranță contaminat de rapidism pe viață (ca și Șucu de altfel). Între ei au nu am sesizat niciodată vreun semn de antipatie sau de neînțelegere. Probabil că dacă procentele erau 50% – 50% Nico ar fi rămas, dar cam atât.

 4. Acest Filote de la Gigi sport, prieten bun al Rapidului, foarte bine informat…

 5. Tot respectul pentru ce a facut Angelescu, dar daca pleaca nu ar fi o problema. Plecarea lui Dan Sucu ar fi cu adevarat o mare problema. Eu nu cred asta cu plecatul, mai ales ca vine de la gigi. Au studiat ei limbajul corporal, cine cu cine nu a dat mana. Britanicii nici nu au in cultura lor, „datul mainii”.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.