Rapid

Clubul Rapid a rectionat OFICIAL! Mesaj de sustinere pentru antrenorul giulestean

Rapid a reactionat printr-un mesaj de sustinere pentru Bogdan Lobont, in urma atacurilor venite in ultimul timp, atacuri menite sa-l puna intr-o lumina proasta.
Comunicat FC RAPID
Suntem neplăcut surprinși să vedem “atacurile” din ultima vreme la adresa lui Bogdan Lobonț, antrenorul nostru, un om care a scris istorie pentru Rapid.
Bogdan este un profesionist desăvârșit, a preluat funcția de antrenor principal la Rapid într-un moment greu, după patru înfrângeri consecutive, și și-a pus în slujba clubului experiența acumulată la cluburi ca Ajax Amsterdam, AS Roma, Fiorentina sau chiar la Rapid, unde a și intrat în istorie, luând titlul ca jucător, în 1999. A lucrat cu mari antrenori ai fotbalului, terminând școala de antrenori la Coverciano, și chiar dacă nu a profesat foarte mult ca „principal”, filosofia sa în antrenorat este una pozitivă și modernă.
„Lobby” are toată susținerea clubului în acest final de sezon, iar autoritatea sa la cârma echipei este fără dubii.
Surprinderea este cu atât mai mare cu cât unul dintre aceste atacuri a venit de la Robert Niță, un fost jucător la Rapid, care cunoaște atât de bine spiritul clubului.
Chiar dacă nu trecem printr-un moment foarte bun din punct de vedere sportiv, sperăm ca în ultimele două runde din acest Play-Off să avem parte de susținerea tuturor celor care iubesc cu adevărat Rapidul!
facebook.com/hashtag/impreuna?__eep__=6&__cft__[0]=AZWm-ZfhIRUDHfGMx7hBOI6Y9ZsbSuB0g_0y6l8iZayiEQddxy_LZ_88wVtuJFYrYuLbUrofub_9XMSi_j2f_6WXxhglZCzw-bfKXigryGWFXeRczVgpofbhX8zaxuVOJiSRmH5vBTSg2WY4_8vjR4wnAQiRKv72goJcNt3FHv6Szwq6nhaOMz3HlP5WFOZM7Hs&__tn__=*NK-R”>#Impreuna #LaBineSiLaRau

S-ar putea sa te intereseze

8 Comments

  1. Onorata conducere a uitat sa treaca, in enumerarea cluburilor la care a jucat, si pe Dinamo. Oare de ce? Scapare sa fir”dar s-o stim si noi”!

  2. Minti infierbantate! Daca facem un stop cadru dupa 4-0 cu oile, la patru puncte in urma lor, lupta la titlu cu sanse reale, lot superbun cu mici exceptii dupa parerea tuturor specialistilor din Romania, acum curg zoaiele siroaie la adresa tuturor, conducere, lot, staf tehnic etc. Mai vorbim despre suporteri de cupe si flori, cum le place unora dintre voi sa-i numeasca pe suporterii lui steaua si dinamo. Nu aunteti cu numic mai presus de ei!

  3. Gata, m-am convins, astia nu sunt normali, 100% retrogradam !

  4. Domniilor, Lobonț nu are nici o vină, pe el atât îl duce capul. El a fost dintotdeauna așa, mai incet cu mintea. Vinovați sunt cei ce l-au pus antrenor.

  5. Bai penibililor cine l-a expus ba pe prostul asta care habar n-are sa antreneze, nu tot voi geniilor?Acum va deranjeaza ca va critica lumea incompetentilor, pe toti v-as da afara cretinilor!

  6. Rusine mai mare decat conducerea Rapidului nu exista! Pai ma amatorilor, fostii jucatori ai echipelor mari tot timpul critica jocul sau managementul daca e cazul, o fac de ranchiuna sau pentru ca vor binele echipei la care au activat!? Keane, Owen, Scholes tot timpul critica ce se intampla la united, o fac din ura sau din dragoste pentru club?! Asa si Nita sau Sumudica, au criticat la sange deciziile gresite ale voastre, voi vreti numai laude si pupat in pula! Ati luat un punct in 8 partide si vreti urcati pe tron, mizerii amatoare ce sunteti

  7. Adevarul este ca numai in pielea lui Lobont sa nu fii. A fost curaj, sau inconstienta sa ia echipa in situatia asta. Se vede ca nu are experienta deloc, dar nici sa fie bataia de joc, mai ales unor jicatori, nu trebuie lasat. Mai are 2 jocuri si gata, sa treaca la portarii lui unde se pricepe.

  8. Îl atacă echipa,fotbalistii nu noi,doar ați scris de cearta din vestiar,iar pe teren îl ascultă tot ei.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.