Scandal

Atac DUR la adresa lui Radu Naum: „Toți sunt mulțumiți, numai el nu”

Jose Mourinho a participat la dineul de dinaintea meciului de adio al „Generației de Aur”, însă a venit într-o ținută smart casual, nu într-una black tie, așa cum s-a stabilit, scrie prosport.ro care citează fanatik.ro.

Radu Naum l-a criticat pe portughez pentru vestimentația aleasă, însă Giovanni Becali, prietenul antrenorului lusitan, a sărit să-l apere pe „The Special One”.

„Toată lumea mulțumită, în afară de Radu Naum. Nu i-a convenit cum a fost îmbrăcat la gală Mourinho. A fost îmbrăcat ca un om simplu. Nu a fost îmbrăcat ca la Oscar sau la Cannes.

A fost un om simplu care s-a ridicat și s-a așezat la masă de o mie de ori. Pe durata galei a semnat și a făcut fotografii cu orice fel de oameni. Lui Radu Naum nu i-a plăcut cum era îmbrăcat.

Și faptul că el la Digi nu prea a dat interviuri. Asta l-a deranjat pe acest ex-comunist. Bă, dar Naum n-a văzut ce are la mână? Un ceas de peste 300.000 de euro? Asta n-a văzut?

Apare la televizor cu aceeași cămașă de 24 de ani. Ca să vezi tu răutatea de la o sărbătoare, când au venit atâtea Baloane de Aur, el a fost singurul nefericit pentru că nu a venit Mourinho în costum de gală.

Atât de rău era îmbrăcat, încât au venit toți fotbaliștii, toate Baloanele de Aur au venit să se fotografieze cu el. Numai Radu Naum nu făcea poză cu el.

Ei, Radu Naum a fost omul cel mai nefericit că a venit Mourinho în tricou. Întreabă-i pe invitați. Ar fi făcut poză cu Mourinho?. Atâta răutate n-am văzut în viața mea! N-are cum să ajungă să facă el un interviu cu Mourinho”, a fost intervenția lui Ioan Becali pentru Fanatik.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Te rog nu mai pune pe acest site cuvinte ale acestui bișnițar care crede ca dacă are foarte mulți bani, e și deștept. Un om care scuipă un prezentator în timpul unei emisiuni, își pierde dreptul de a apărea public, de a fi formator de opinie și orice alt drept care ține de bunul simț. Refuz să cred că nu uităm și luăm în seamă orice zice. Mulțumesc

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.