RapidȘtiri Rapid BucureștiSuperligaVictor Angelescu

Victor Angelescu a dezvãluit planul care va duce Rapidul la un nivel colosal raportat la celelalte echipe din Superliga

Acţionarii Rapidului vor să listeze clubul la bursă în câţiva ani, după cum reiese din declaraţiile făcute săptămâna trecută de acţionarul minoritar Victor Angelescu, în cadrul unei emisiuni la fanatik.ro

Anglescu a afirmat: „Avem un plan pe termen lung la Rapid. Eu am venit când eram în ligile inferioare, iar de când a venit Dan s-au văzut investiţiile pe care le-a făcut. Va trebui o perioadă destul de lungă că să recupereze ce a pus până acum. Şi mai trebuie să facem investiţii în anii viitori. Avem în plan ca în doi-trei ani clubul să se auto-susţină. Până acum suntem pe partea bună, pentru că s-au mărit veniturile din toate punctele de vedere. Şi sportiv pentru că terminăm mai sus – drepturi TV, marketing, bilete, fan-shop, etc. Dacă participăm şi într-o o cupă europeană şi începem să fim cât de cât importanţi şi în Europa, cu siguranţă veniturile vor creşte. Iar după aceşti doi – trei ani, după ce clubul va ajunge să se auto-susţină, avem de gând să listăm Rapidul la bursă”.

Acţionarul Rapidului a completat: „Este un plan pe termen mediu şi lung. Noi credem că se poate întâmpla repede, între patru – şase, şapte ani. Vrem să fim una dintre cele mai importante echipe, dacă nu cea mai importantă echipă din ţară, iar dacă ne va reuşi acest lucru, vrem să devenim o forţă regională. Vrem ca Rapidul să fie în fiecare an în cupele europene, să ajungem în grupe tot timpul, adică să fim o echipă respectată în zona noastră”.

Mari cluburi din străinătate precum Juventus Torino, Manchester United, Borussia Dortmund sau Ajax Amsterdam sunt listate fie la bursele din ţările lor, fie în Statele Unite cum este cazul englezilor de la United.

La finele lunii ianuarie a acestui an, Dan Şucu deţinea 80% din Rapid, în vreme ce Victor Angelescu avea 20% din clubul bucureştean.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Inca odata, voi nu vedeti, esti patron, vrei sa faci si profit, dar la noi se vrea repede, presa face reting, auzi, 11 milioane, cine dracu sa dea atatia bani cand iei bataie de la un pitic tatuat full, piticu, paru cretu, cam toata echipa prazarilor este peste tot ce avem noi, au fundasul ala, naiba stie cum il cheama, pe transfermarket era 0, ma 0, la ce ma refer, au scouting, noi, aducem im vara de la varga, ciobanas, bozgorime, prazari si marinari, patroane, mai patroane, ii inbogatesti pe altii!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.