Dan ȘucuMircea LucescuRapidȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

Mircea Lucescu a semnat cu Rapid! Lovitura uriasa data de Dan Sucu (Pacaleala de 1 aprilie)

Dan Sucu a reusit sa-l convinga pe Mircea Lucescu sa semneze un contract de antrenor cu Rapid!

Contractul este valabil doar astazi, 1 aprilie 2024.

Acum, lasand pacalelile deoparte si trecand la lucruri serioase, reamintim ca patronul Rapidului ii va acorda credit pana la sfarsitul campionatului actualului antrenor, Cristiano Bergodi. Iata ce a declarat Dan Sucu:

“Cristiano Bergodi este până în vară antrenorul Rapidului. Domnia sa mai are contract anul acesta şi încă un an, totul depinde de performanţele pe care le va obţine în finalul acestui sezon.

Până în vară, Cristiano Bergodi va rămâne pe banca echipei. Obiectivul său este calificarea în cupele europene, obiectiv în care Rapidul încă se află. Nu s-a pus în niciun moment, începând de aseară, după lecţia de viaţă pe care am primit-o la Craiova, să fie Bergodi demis. 

Nu, este un tehnician care are zile mai bune, zile mai proaste, este tehnicianul Rapidului. La unele meciuri poate fi mai inspirat, la altele mai puţin inspirat. El este antrenorul Rapidului până în vară. 

“Nu am luat legătura cu niciun alt tehnician, cu atât mai puţin cu Dan Petrescu”

Nu am discutat cu niciun alt tehnician, orice alte nume care apar, inclusiv numele lui Dan Petrescu sunt speculaţii, lucruri care nu au niciun fel de legătură cu realitatea. Nu vrem niciun antrenor, nu am luat legătura cu niciun alt tehnician, cu atât mai puţin cu Dan Petrescu.

Este un profesionist pe care îl respectăm, dar nu este nimic adevărat în ceea ce-l priveşte pe domnia sa. Cristiano Bergodi, aşa cum nu a fost semi-zeu când a bătut FCSB cu 4-0, nici acum nu putem să spunem că e Mefisto.

“Sunt momente grele, sunt momente în care suntem descumpăniţi, dar noi rămânem uniţi”

Doar dacă ratăm cupele europene, atunci Cristiano Bergodi poate să îşi facă probleme privind viitorul său la Rapid. În acest moment, luptăm pentru cupele europene, suntem în grafic şi suntem convinşi că împreună cu Cristiano Bergodi vom merge în cupele europene şi ne vom atinge obiectivele.

Vreau să închid definitiv aceste discuţii, Cristiano Bergodi rămâne până în vară antrenorul Rapidului şi suntem ferm convinşi că până la final totul se va sfârşi cu un mare happy end pentru noi şi frumoasa familie a Rapidului.

Sunt momente grele, sunt momente în care suntem descumpăniţi, dar noi rămânem uniţi. Iar când spun că noi rămânem uniţi, mă refer la toată lumea, inclusiv la antrenorul nostru, Cristiano Bergodi”, a spus Dan Şucu pentru fanatik.ro.

 

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Buna pacaleala, LUCESCU, batranu, nici junioru, nu o sa mai antreneze pe cocioc, tre sa ai bani si jucatori!
    Vi sa te faci de rusine cu astia, sa fim seriosi!

  2. De-ar fi și în afaceri că la fotbal ar da faliment în ora următoare după o asemenea afirmație. Nimeni nu respectă un asemenea contract autodistrugator, sunt diferite feluri de încetare a contractului. Vedeți peste tot în lumea fotbalistică internă și externă schimbări de antrenori înainte de expirarea contractului, inclusiv la cluburi mult mai puternice și mai serioase. Cine persistă în greșeală se numește ???? „…..’ Asta este o vrăjeală că va rămâne până la vară. Dacă situația de la Rapid ar fi fost la FCSB , patronul l-ar fi zburat pe mormăilă imediat după fluierul arbitrului de sfârșit de meci. Nu degeaba sunt la zece puncte în față. D-le Sucu de ce ignorați părerile pertinente ale suporterilor?
    Ar mai fi multe de spus dar pierd timpul degeaba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.