Rapid

Peluza Nord Rapid anunta o alianta pentru un scop comun cu toate galeriile din Romania. Ce au decis ultrasii

Galeria Rapidului s-a alaturat unui demers comun al tuturor galeriilor din tara.

Iata anuntul ultrasilor Rapidisti:

LIBERTATE PENTRU SUPORTERI!

Frați giuleșteni, ne revedem mâine, de la 20:30, pe Giulești, unde sperăm că băieții noștri vor obține primele puncte în acest Play-Off.

În contextul ultimelor acțiuni împotriva ultrașilor, ne-am alăturat unui demers comun al tuturor galeriilor din România, care are ca scop lupta pentru drepturile tuturor suporterilor.

Legea 4 a fost promulgată în urmă cu aproape un deceniu, însă de-a lungul anilor a reprezentat doar un bun prilej de a facilita autorităților să comită numeroase abuzuri asupra noastră, în baza un unei legi abuzive în esență.

Stigmatizarea galeriilor și inducerea ideii eronate că suporterii sunt infractori scot încă o dată în evidență incompetența instituțiilor polițienești și faptul structurile organizaționale ale Statului Român caută să învinuiască oameni nevinovați doar pentru a-și ascunde ineficiența în privința combaterii adevăratelor probleme de infracționalitate.

Ne încurajăm fiecare echipele necondiționat, facem sacrificii, iar acum suntem uniți pentru a ne câștiga libertatea!

Peluza Nord – Rapid Bucuresti

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

 1. Inainte de a se plange de legi nedrepte si abuzuri ale institutiilor statului, membrii galeriilor trebuie sa se uite in propria ograda si sa nu mai suporte sa fie organizati si condusi de lideri interlopi sau fosti puscariasi.

 2. pentru ultralegalisti. o torta NU E o grenada. Mai usor cu punerea vietii in pericol. Si mai usor cu vestul cel civilizat (suporteri aruncati din tribuna au fost la finala cea mare…heysel).
  ar trebui permis un spectacol de lumini (poate chiar torte) in spatiu restrans, la inceput de meci. Dar nu va da onoratul ISU aprobarea in vecii vecilor. O tara intreaga stie ca nu vor sa semneze nimic si (la ani buni dupa Colectiv-alta tragedie) se em,rge tot pe ‘propria raspundere”.

 3. „Unde-i lege nu-i tocmeală” spune un vechi proverb românesc !
  MĂI NESIMȚIȚILOR, CINE VĂ DĂ DREPTUL VOUĂ SĂ PUNEȚI ÎN PERICOL INTEGRITATEA CORPORALĂ ȘI CHIAR VIAȚA ALTOR PERSOANE (PRINTRE CARE ȘI JUCĂTORI) PRIN FOLOSIREA MATERIALELOR PIROTEHNICE ÎN INCINTA STADIOANELOR ?!?!?
  UITAȚI-VĂ LA MECIURILE JUCATE ÎN OCCIDENT, CUM POT SĂ SE DESFĂȘOARE FĂRĂ NICI-UN FEL DE GARDURI DE PROTECȚIE, ÎN MOD CIVILIZAT, CU GALERII ÎN TRIBUNE !
  ACOLO DE CE SE POATE ȘI LA NOI NU ?
  VOI ALUNGAȚI LUMEA DE PE STADIOANE PRIN MANIFESTĂRILE VOASTRE, NU ÎNȚELEGEȚI ODATĂ PENTRU TOTDEAUNA ???
  SUNTEM ÎN MILENIUL TREI, NU ÎN EPOCA DE PIATRĂ, CINE ÎNCALCĂ LEGISLAȚIA ÎN VIGOARE (BUNĂ SAU MAI PUȚIN BUNĂ) TREBUIE SĂ SUPORTE CONSECINȚELE EI, ALTFEL ÎNSEAMNĂ CĂ TRĂIM ÎN ANARHIE !!!

 4. Sa ne bagam o petarda in gaoz, nu?
  Asa vedem noi sustinerea, cubartificii!
  Uitati-va la real, barca, city, unde dracu dau aia pe stadion cu rachete???

 5. Bsescu (Petrov binganitoru’ ) a stabilit ca galeriile sunt factor de destabilizare. De atunci a inceput prigoana. Rapid aproape desfintat,retrogradata, Steaua impartita in doua( i-au permis oierului prin manevre sa cumpere sectia de fotbal a clubului Steaua) doar cainii (cu militie grea in spate ) au fost favorizati.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.