Marius SumudicaRapidȘtiri Rapid București

O legenda a Rapidului a vorbit despre Marius Sumudica. Ce a spus monstrul sacru al Giulestiului

Rică Răducanu consideră că Marius Șumudică ar fi o variantă bună pentru banca tehnică a giuleștenilor.

”Dan Șucu s-a înhămat la o treabă grea cu Rapidul. Aici trebuie să ai inimă tare. Băi, e greu de lucrat la Rapid. Ce ți-am zis eu și el încă nu e copt, eu nu-l dădeam afară pe Bergodi. La Rapid trebuie unul să intre puțin în ei. Șumudică nu e rău, e al casei”, a spus Rică Răducanu, potrivit sport.ro.

Propunerea fostului patron al Rapidului

Nicolae Cristescu ar vrea ca Bogdan Lobonț și Daniel Niculae să fie înlocuiți de Marius Șumudică, respectiv de Dani Coman, fostul președinte de la Hermannstadt.

„E nevoie de un șoc. Singurul șoc ar fi reprezentat de Marius Șumudică. Nu știu dacă e vina lui Niculae, dar Șucu trebuia să-l aducă pe Șumudică, după plecarea lui Bergodi. Victor Angelescu nu are nicio treabă.

Nu vreau să dau în Daniel Niculae, dar șocul trebuie să fie 100%, ar fi de preferat să vină și un președinte nou. Trebuie un șoc și ca președinte. Boala lungă e moarte sigură.

Ca președinte, l-aș vedea pe Dani Coman. Nu știu ce s-a întâmplat cu Săpunaru, poate a fost accidentat, răcit, bolnav…e om de bază, ține vestiarul. E păcat de valoarea lui, de forța lui de a mobiliza. Îl bagi pe Dragoș Grigore, tăticul lui Săpunaru”, a declarat Cristescu, conform fanatik.ro

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.