Rapid

Gigi Corsicanu critica dur gestul lui Krasniqi: „Nu se poate asa ceva!”

Gigi Corsicanu a vorbit despre partida pierduta de Rapid impotriva Farului si concluzioneaza ca Rapidul are nevoie de un antrenor cu personalitate.

Liderul suporterilor Rapidisti critica dur gestul lui Krasniqi si spune ca trebuie luate masuri dure.

“Trebuie să vină un antrenor cu personalitate care poate să își impună punctul de vedere. Am văzut manifestări din partea jucătorilor când sunt schimbați, lovesc tot felul de lucruri, îmbrâncesc antrenorul.

E inacceptabil ce a făcut Krasniqi, nu se poate așa ceva. E o indisciplină totală. Nu se poate realiza nimic în condițiile acestea, când antrenorul nu e respectat. Nu contează că îl cheamă Lobonț, Șumudică, Bergodi sau Mircea Lucescu. Nu ai cum să te comporți în felul acesta.

Aici este vorba de respect față de clubul care te plătește și îți asigură tot ce vrei tu și nu știi să întorci tot ce primești. Trebuie să fie luate măsuri. Trebuie fermitate. Pare un club scăpat din mână. 

E vorba despre respectul pentru antrenor, pentru club și pentru suporteri. Aici e vorba de mai multe chestii, nu ai cum să te comporți în felul acesta. Eu cred că ar trebui să fie amendat.

Dacă se trece cu vederea se creează un precedent și după aceea poate să facă oricine scene de genul și să nu se întâmple nimic. O să se permită să facă ordine ce vrea acolo. Așa e normal. E degringoladă”, a declarat Gigi Corsicanu potrivit fanatik.ro.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Poate sa vina orice antrenor, cu asemenea rapandule de liga 3 nu ai ce fave, cei mai slabi jucatori din campionat si la propriu si la figurat, se vede de la o posta !

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.