Rapid

Mircea Rednic la Rapid? Antrenorul care a castigat ultimul titlu: „Astept telefonul lui Dan Sucu”

Mircea Rednic, antrenorul care a adus ultimul titlu in Giulesti, a vorbit, mai in gluma, mai in serios, despre posibilitatea ds a antrena din nou Rapidul.

„Nu m-am gândit, eu așa bine mă simt la UTA. Bine, un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit. Cum eu lucrez în imobiliare, am nevoie să îmi facă o reducere. Oricum eu am reducere la Mobexpert.

Sunt ultimul antrenor care a luat campionatul cu Rapid. Eu cred că ai nevoie de un antrenor cu experiență și vorbesc de Dinamo, de Rapid și de Steaua. Dacă nu simți și nu ai simțul acela, e foarte greu să reușești. Oricât ai fi de profesionist, nu merge dacă nu simți ceea ce și-ar dori suporterii.

Acum toți sunt antrenori, sunt specialiști, își dau cu părerea. E foarte greu să antrenezi și să joci acolo. De aceea mă gândesc la copiii mei care vor pleca (n.r.- Cătălin Vulturar, Rareș Pop și Claudiu Micovschi). Dar nu știu, vorbim, eu sunt la UTA și mai am un an de contract”, a spus Mircea Rednic, după Petrolul – UTA, 1-1.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Lasa Mirciulica, imediat vine lordul palului si il pune antrenor pe ionut chirila, ala e pe placul lui Sucu! E tanar, prost de bubuie, nu se cearta cu nimeni si mai presus de toate tace si nu iese din cuvant! De ce sa aduci antrenori cu rezultate gen Rednic, Sumudica sau Boloni cand tu ai genii intr-ale canapelelor care stiu ei mai bine cum se mananca fotbalul.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.