Rapid

Gigi Corsicanu, anunț important pentru toți Rapidiștii înainte de meciul cu FCSB: „Hai să le arătăm încă odată că suntem mai puternici decât ei”

Gigi Corsicanu, liderul suporterilor rapidiști, a dat tonul mobilizării pentru meciul crucial cu FCSB.

Corsicanu a făcut apel la unitate și loialitate în rândurile suporterilor Peluzei Nord, subliniind că niciun obstacol nu îi va împiedica să fie alături de echipă în momentele de cumpănă.

Biletele pentru meciul de sâmbătă cu FCSB se vor pune în vânzare mâine (n.r. joi, 18 aprilie) de la ora 16 la casele din Giulești!

Grupurile din Peluza Nord nici nu au luat în calcul să nu ne prezentăm la acest meci pentru că este un moment greu și noi nu renunțăm la greu niciodată!

Băieții noștri au în sânge spiritul de luptă și loialitatea moștenită din tată în fiu, așa cum este tradiția noastră, și își doresc să fie alături de echipă în ciuda faptului că nu primim toată peluza!

Conjunctura nefavorabilă în care ne aflăm nu ne poate opri să sperăm la un rezultat bun în meciul de sâmbătă prin care să reușim să stricăm sărbătoarea echipei fără nume și adresă!!!

Noi Rapidiștii suntem căliți și am trecut în viața noastră prin multe greutăți, așa că hai să le arătăm încă odată că suntem mai puternici decât ei și în momentele mai puțin bune și să fim la înălțime indiferent de rezultatul din teren! DIN ORGOLIUL NOSTRU SE NAȘTE FORȚA VOASTRĂ!

Gigi Corsicanu

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

 1. Salut, eu stau la a II a de multa vreme, pe vechiul Giulesti am stat si la I a o lunga perioada de timp.
  Vad ca ati inceput iar sa injurati alti rapidisti, Pittis si toata Galeria din Ceruri nu mai sunt.
  Hai sa ne organizam repede, e timp, mergem noi la meci, le transmitem astora din peluza, tiganilor, bocciilor etc sa ne lase pe noi.
  Eu merg, va ocupati careva de organizare ?

 2. PACAT. Ce suporteri aveam odata si ce avem acum. ii aveam pe Florian Pittis, Gheorghe Dinica, Victor Socaciu, Adrian Paunescu si multi altii. De drag mergeai in tribune sa vezi un meci. Acum discutam de Gigi Corsicanu sau Bocciu si restul huliganilor care nu stiu decat sa injure si sa „faca sou”.
  Sictir! Nu vreau Rapidul asta. Mai bine sa falimenteze!

 3. Pai trebuie. E musai, ca tocmai a batut si Corvinul azi, asa ca Voluntari e out din Cupa si locul 4 din playoff nu mai da baraj. N-avem sanse de Cupe europene decat de pe locul 2, sau 3 cu baraj.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.