Rapid

Farul – Rapid | Daca Rapid nu castiga, sezonul s-a incheiat

Cred ca e clar pentru toata lumea ca meciul cu Farul reprezinta ultima sansa de a prinde Europa intr-un sezon in care se putea mult mai mult decat s-a reusit.

Victoria este singura optiune pe care Rapidul o are in fata Farului, in conditiile in care, printre altele, FCSB, deja campioana fiind, se va apuca mai mult ca sigur sa faca omenie cu cel putin una dintre contracanditatele Rapidului.

O infrangere azi, coroborata cu un egal la meciul de maine dintre Craiova si CFR Cluj, ar plasa Rapidul la 6 puncte distanta de locul 3 cu 4 etape inainte de final. O distanta mare. Prea mare.

Nici un egal nu ar fi de prea mare folos, dar nu ar ucide deloc sperantele pentru Europa.

Vom vedea ce va fi.

Hai sa comentam impreuna atat inainte cat si dupa meci.

Cum vezi primul 11 si ce asteptari ai de la aceasta partida?

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

  1. Conducere de amatori serie C Sucu e bun la facut bani nu la fotbal habar nu are a venit cu basini de corporatist si intre timp sa transformat in alt cioban, adiós Europa ne bate Faru ne rupe.

  2. Ce spune Hagi patron – antrenor , învingem? Dacă în februarie a pierdut cu 2-0 acasă cu Dinamo care este valoarea Farului? Pe ei și pe mama lor!

  3. Sezonul este compromis, numai avem nici o șansă la cupele europene, nu vom câștiga diseară. După părerea mea, imediat după meci trebuie începute negocierile cu Sumudica. Cred ca sa greșit foarte mult cu acest interimat, trebuia adus un antrenor care sa își facă strategia pentru anul viitor( vezi Craiova cu Galca). Avea timp sa vadă jucătorii la lucru și sa își creioneze lotul necesar atingerii obiectivelor de la anul. Altfel, pierdem timp prețios și iar ne trezim pe început de sezon ca nu avem relații de joc, trasee și bineînțeles nici rezultate.

  4. Mă văd nevoit să pun iarăşi accentul pe arbitraj, pt că încă nu avem echipă să câştigăm şi împotriva lor. În consecinţă, dacă arbitrii nu ne dezavantajează, cred că batem.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.