Dan ȘucuDaniel NiculaeRapidVictor Angelescu

Dana Budeanu a postat un mesaj despre conducerea Rapidului care va crea o controversa uriasa. Ce a spus influencerita

Dana Budeanu (44 de ani) este, fără dar și poate, una dintre cele mai controversate personaje feminine din România. Mulți o critică și nu puțini sunt cei care o admiră grație felului tranșant de a spune lucrurilor pe nume.

De curând a postat un mesaj care va crea discutii aprinse între suporterii Rapidului.

Numindu-i ironic „Nobili”, Dana Budeanu spune franc faptul că cei din conducerea Rapidului se tem să-l numească antrenor pe Marius Șumudică.

Care crezi ca sunt motivele care au dus la această concluzie exprimată public de Dana Budeanu?

S-ar putea sa te intereseze

10 Comments

  1. Experta in toate desteapta asta. Stie politica, stie moda, stie fotbal. Candideaza cucoana la presidentie! Te votez!

  2. Adevărul este că era absolut necesară părerea acestei persoane ! Mulțumim mult !

  3. „La nobilii de la Rapid” in loc de „Nobililor de la Rapid”. Daca vede Dana Budeanu ce ai postat in numele ei iti taie coaiele stiristule agramat (daca nu cumva esti vreo fufa amarata).

  4. Cred ca Dana Budeanu habar nu are de postarea asta. „La nobilii de la Rapid‘, formulare de agramat cu 4 clase.” Nobililor de la Rapid” era corect. Idiotul este postacul pseudostirii care azi, cand avem meci capital cu Faru produce pe acest site, sub diferite pseudonime tot felul de stiri basite destabilizatoare cu o vadita tendinta obsesiv compulsiva de numirea a lui Sumudica antrenor la Rapid, numire care nu este acum, la jumatatea play offului de actualitate

  5. Bravo băi 1923.ro! Bravo măi băiatule, tu ală de scrii articole (când nu dai copy-paste la toate bârfele de pe toate site-urile)!!
    A aterizat şi asta pe site; chiar Dana Budeanu ne mai lipsea că în rest îi aveam pe toţi şi pe toate… Cum era aia?… Fătălăilor!!

  6. Are dreptate, nu ai cum să o contrazici, mă mir doar de domnul ȘUCU că se pune în situația asta ridicolă și jenantă, cu excepția faptului că deja s-a înțeles cu ȘUMUDICĂ să fie antrenor de la anul, iar acum doar se joacă cu nervii noștri, dar ăsta ar fi idealul nu pare un om atât de subtil, în rest, dacă nu vine ȘUMUDICĂ antrenor la echipă nimic interesant sau de viitor pe frontul de Vest!)

  7. O vagaboandă! O scorpie! Nu știe ce să mai facă ca să iasă în relief pt moni!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.