Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Dan Sucu a mai adus un PARTENER extraordinar la RAPID, iar clubul a facut anuntul oficial printr-un clip FABULOS: „Bun venit în #FamiliaRapid”

Wilkinson Sword și FC Rapid comunică împreună sub sloganul ”Our history speaks sharply”, scrie fcrapid.ro – site-ul oficial al clubului.

FC Rapid continuă să atragă parteneri de tradiție, începând colaborarea cu brandul american Wilkinson Sword, un brand cu o istorie de peste 200 de ani.

Cunoscut inițial pentru producția de săbii și arme, Wilkinson Sword s-a orientat către producția de lame de ras, iar astăzi și-a anunțat suportul pentru clubul nostru.

Parteneriatul strategic dintre Wilkinson Sword și FC Rapid marchează o colaborare între două mărci de prestigiu, ambele cu o bogată moștenire istorică.

În spatele acestui parteneriat stă dorința ambelor companii de a oferi susținere și valoare comunității locale și suporterilor de fotbal din România.

„Suntem încântați să anunțăm această colaborare deosebită cu Rapid București. Ca brand cu o tradiție îndelungată în oferirea de produse de calitate pentru îngrijirea personală, ne-am dorit să ne asociem cu un club de fotbal care împărtășește aceeași pasiune pentru excelență și dedicare. Prin această colaborare, dorim să arătăm pieței românești și suporterilor de fotbal că brandurile de renume trebuie să se susțină reciproc pentru ca publicul să beneficieze din plin de ambele experiențe”, a declarat Mateusz Góral,  Senior Brand and Media Manager Central Europe.

În cadrul acestui parteneriat, suporterii Rapidului vor fi expuși la mesajele și produsele Wilkinson Sword în timpul meciurilor de pe stadionul clubului și, de asemenea, vor beneficia de mostre gratuite ale produselor Wilkinson Sword Xtreme 3 pentru a le încerca acasă, aducându-le astfel experiența de calitate și confortul de care se bucură și sportivii.

’’FC Rapid continuă să fie un brand atractiv și mă bucur că un brand cu o istorie bogată precum Wilkinson a decis să se alăture rețelei de parteneri a clubului. Mai mult de atât, partenerii noștri împărtășesc aceeași pasiune pentru a oferi o experiența frumoasă clienților, iar de astăzi, suporterii noștri se vor bucura de surprize din partea partenerilor de la Wilkinson’’ a declarat Daniel Carciug, manager sponsorship FC Rapid.

Această colaborare reprezintă un pas important în evoluția ambelor branduri și demonstrează angajamentul lor față de comunitate și pasiunea lor pentru excelență în orice domeniu.
Pentru mai multe informații despre Wilkinson Sword și produsele sale, vă rugăm să vizitați https://www.wilkinsonsword.com/.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. P.S.-presa trebuia sa fie „cainele de paza la societatii”(parca asa ati invatat D-lor Ioanitoaia,Udrea si alti care ati devenit aserviti)

  2. Salut tuturor.Da este f corect ni se distrage atentia de la „furaciunea” reala de la golul de 2-2.Olaru mai avea un pic si centra din peluza.Observati unde are piciorul stang,tusa are maxim 12 cm conform regulamentului…asta vreau sa-mi explice Vassaras,Barsan,Radu Petrescu.Ma gandesc cum facea gasca zurli(MM,Becali,Dan Udrea,Ioanitoaia&comp.)daca egalam noi asa.

  3. @Rapidistul. Păi este de mirare ? Ni se dau poze cu mingea din Real – Barca, dar pe cea de la golul fantomă se pare că nu o găsește nimeni din presă !!! Presă sau sclavie ?

  4. Manageri, antrenor, baieti… CONCENTRARE MAXIMA….SI TRĂGETI-O LUI hagi.

    BATETI ACOLO SI LUATI PUNCTELE.

    Aratati ca aveti valoare!

  5. Pe lângă acest subiect, uitaţi-vă în presă că se pune accentul doar pe faza cu golul anulat lui Hassani. De cel acordat eronat oilor, precum şi de cele două penaltyuri de care trebuia să beneficiem nimic. Ce javre.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.