Marius SumudicaRapidȘtiri Rapid București

Marius Șumudică scos din sărite de cei care bagă bățul prin gard: „Sunt niște idioți”

Marius Șumudică i-a numit „idioți” pe oamenii care sunt de părere că acesta se va bucura dacă Rapid își va rata obiectivul din actualul sezon de Liga 1. Totodată, antrenorul a dat de înțeles că are mai multe oferte pe masă și că nu așteaptă o ofertă din partea lui Dan Șucu.

„(Multă lume spunea că îţi doreai să piardă Rapid ca să te numească Dan Şucu antrenor a doua zi) Nişte idioţenii. Transmite-le că sunt nişte idioţi. Nu mă bucuram niciodată dacă pierdea Rapid, eu în momentul de faţă sunt un antrenor căutat. Nu pot să spun ce echipă din Turcia mă vrea, e din prima ligă şi are antrenor. Mai bine clasată decât Gaziantep. Şi o echipă din liga a doua care va promova şi vrea să facă un proiect extraordinar”, a declarat Marius Şumudică la primasport.ro.

Potrivit orangesport.ro, presa din Turcia a scris despre ofertele pe care antrenorul român le-a primit în această perioadă, iar una dintre acestea este extrem de interesantă. Conform jurnaliştilor locali, un club de tradiţie din Super Liga turcă are mari probleme în actualul sezon, iar pentru stagiunea următoare a pregătit un proiect ambiţios, cu Şumudică antrenor.

Presa din Turcia notează că tehnicianul român este tentat de propunerile venite în această perioadă şi că, cel mai probabil, Şumudică va reveni în fotbalul turc în sezonul următor.

 

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.