Cristiano BergodiRapidȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

Cristiano Bergodi iese la atac înainte de meciul cu CFR: „A fost o campanie denigratorie la adresa mea!” Ce a declarat antrenorul italian

Declarațiile date Cristiano Bergodi înainte de meciul cu CFR

„Este un meci foarte important în care se vor întâlni două echipe care au nevoie de puncte din cauza rezultatelor negative din ultima perioadă. Pentru noi e foarte important să câștigăm aceste trei puncte. Vom vedea după meci (n.r. – dacă jucătorii au trecut peste eșecul cu Craiova). Ei s-au antrenat, am vorbit cu ei, s-au pregătit foarte bine, i-am văzut montați, sunt motivați și cred că vom face un meci bun.

A fost un duș rece eșecul cu Craiova. Nu știu dacă ne va ajuta (n.r. CFR a rămas fără antrenor). Cunoaștem echipa lor, știm cum vor juca, nu cred că noul antrenor poate schimba foarte multe.

Și ei trec printr-o perioadă proastă precum noi. Dacă echipa va juca cum a jucat multe meciuri aici în Giulești, dar și în deplasare, sigur că vom avea mai multe șanse de a câștiga acest meci, trebuie făcut un meci bun din punct de vedere tactic, să greșim cât mai puțin.

M-a surprins plecarea lui Mutu, a antrenat echipe mari, a fost o surpriză în Cupă. Fiecare decide soarta lui, nu-mi dau eu cu părerea, el a simțit așa, a fost decizia lui.

Presiunea există întotdeauna, suntem la Rapid și trebuie să câștigăm mereu. Noi ne gândim să intrăm pe podium, pe locul 2 sau 3, important ar fi al doilea. Acum nu putem vorbi despre FCSB, cu tot respectul, e la 10 puncte distanță, mi s-ar părea o aroganță din partea noastră”, a precizat Bergodi la conferința de presă.

N-am auzit că m-ar fi confirmat domnul Șucu, citesc, eu sper numai să răplătesc această încredere pe care mi-au dat-o conducătorii. Nu ne gândim prea departe pentru că știți cum e în România, vom vedea.

Nu mă gândesc la ce spune lumea. A fost o campanie denigratorie la adresa mea, dar nu e problemă, mă gândesc doar să fac treabă bună, să fiu insipirat, să antrenez echipa bine, să atingem acest obiectiv la sfârșitul campionatului.

– Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

 1. Da ba mosneag retard, pierdem cupele europene din cauza lui Becali, nu din cauza petardei asteia de antrenor care nu a reusit sa faca un singur traseu de joc intr-un an de zile! Spui cetateanu si tragi apa, boschet sinistru ce esti. Castiga Boc cupa, trebuia sa bage idolul tau sugator de paste echipa corecta cu Csa si sa ne calificam, in mortii tai de boschetar pastilat.

 2. Jocurile sunt facute. Doar chiorii se fac ca nu vad. Clujul lui Boc ia cupa, Gasca hotoaica Bercali si Hagi cupe europene. Pentru ultimul loc de cupe europene se bat prostii, CFR, Craiova si Rapid. Prea puternici, impinsi de arbitrii, de vericii cu atacuri subterane la jucatori, antrenori , arbitrii, etc. prin sageti scoase in fata. Nu am vazut aici pe site declaratii ale vericilor, Giovani si Victor Becali, Ana Maria Prodan (cei mai ‘importanti ;impresari). Doar declaratii ale sagetilor, pocnitori rasuflate. Gigi e la manastire si se umfla de ras cum ii joaca pe toti pe degete de la distanta, din butoane. Astia domina fotbalul romanesc pana or sa dea coltu.

 3. Ce declaratie tampa…

  Iar la un moment dat zice:
  Vom vedea după meci (n.r. – dacă jucătorii au trecut peste eșecul cu Craiova)

  Pai măi mormăilă-şovăilă-difiṣile, cum jucatorii…tu nu esti implicat ?
  Esti doar spectator ca la teatru ?

  Auzi la el….vom vedea.

  Pai nu măi antremor p…., tu trebuie sa actionezi, sa iei decizii, sa faci strategii de joc, sa schimbi cand nu merge.
  SA ACȚIONEZI.

  Si tu zici doar: VOM VEDEA.

  Ce sa vezi măi ?

  Esec….sau dupa un alt esec ce faci ?
  Promiti iar….si tot asa….cum faci de fiecare data?
  Doar vorbe…
  Nimic concret.

  Daca o sa isi revina legiunea din atac, parca vad ca o sa l scoata iar pe obraznicul asta.

 4. Te-n ma-ta cu campania de denigrare, in mortii tai de zilier! Ai avut om in plus si 1-0 si am pierdut mai cap de creta! Taran imputit

 5. Sper ca mâine seara sa fie ultimul meci cu tine pe banca. Nu de alta dar cu el pe banca și la anul tot fără titlu rămânem.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.