Cristian Sapunaru

Cristian Săpunaru a împlinit 40 de ani. Un exemplu pozitiv pentru noi toți

Numai gânduri frumoase și urări de bine am putea să-i transmitem unui om care, prin viața exemplară pe care o are, prin comportamentul său și prin atitudinea de care dă dovadă atât pe teren, cât și în afara lui, ne arată și ne oferă un exemplu puternic despre cum trebuie să fie un lider adevărat.

Cristian Săpunaru a împlinit 40 de ani. Mulți înainte și presărați cu și mai multe realizări pe toate planurile!

Cristian Săpunaru, un lider adevărat și pe teren, dar și în afara lui

Cristian Săpunaru, un fotbalist român de excepție, s-a afirmat pe scena internațională ca un fundaș de marcă. Născut la 5 aprilie 1984 în București, Săpunaru a început să joace fotbal la Național București în cadrul sistemului său de tineret, demonstrând devreme calitățile sale promițătoare. Talentul său l-a condus la Rapid București, unde s-a transferat în iulie 2006 și unde și-a consolidat reputația ca un fundaș de nădejde.

Transferul său la FC Porto în 2008 a fost un pas major în cariera sa. Aici, el a înlocuit cu succes pe José Bosingwa, care plecase la Chelsea. La Porto, Săpunaru a fost o prezență constantă și eficientă în apărare, contribuind la câștigarea mai multor titluri, inclusiv Liga Portugheză și Europa League. Pe parcursul mandatului său la Porto, a jucat în 40 de meciuri oficiale și a avut un rol cheie în succesul echipei.

După perioada petrecută la Porto, Săpunaru s-a aventurat în Spania, semnând cu Real Zaragoza și apoi cu Elche. Perioada sa în La Liga a fost marcată de performanțe solide, deși a întâmpinat și câteva provocări, inclusiv retrogradarea echipei Zaragoza și litigii legate de salarii cu Elche.

Săpunaru a revenit ulterior în România, unde a jucat pentru Pandurii Târgu Jiu și Astra Giurgiu, arătându-și constant valoarea pe teren. Ulterior, s-a mutat în fotbalul turc, semnând cu Kayserispor și mai târziu cu Denizlispor, unde și-a continuat să demonstreze calitățile sale defensive.

Pe plan internațional, Săpunaru a fost un membru de bază al echipei naționale a României. A debutat în 2008 și a fost selectat pentru UEFA Euro 2008 și Euro 2016. În septembrie 2019, la vârsta de 35 de ani, el și-a anunțat retragerea din echipa națională după ce a acumulat 36 de selecții.

De-a lungul carierei sale, Săpunaru a fost cunoscut pentru jocul său puternic și constant, fiind un model de profesionalism și dedicare. Succesele sale atât la nivel de club, cât și la nivel internațional, îl plasează ca unul dintre cei mai respectați fotbaliști români ai generației sale.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

 1. La Multi Ani!

  Si sa fii cat mai mult CATALIZATORUL VESTIARULUI !

  Dar te rugam delimiteaza-te de italian.
  Vă leagă niste trecuturi….Ok…, dar ptr binele echipei, ADUCETI UN ANTRENOR DE RAPID !

 2. La mulți ani Cristi și multa, multa sănătate! Bunul Dumnezeu sa-ti ajute sa fii campion cu RAPID în ediția 2024 -2025. FORTZA RAPID!.

 3. LA MULTI ANI CRISTI! Un rapidist adevărat, care știe sigur ce înseamnă Granata! FORZA TORO!

 4. La multi ani! Ultimul mohican, care intelege cel mai bine spiritul Rapidului.
  Varsta din buletin uneori e mincinoasa, joaca atat cat poti, caci e cea mai frumoasa perioada din viata unui fotbalist.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.