RapidȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

Unde și când se joacă Rapid – FCSB. A fost făcut anunțul oficial

Inițial, Rapid a programat meciul pe terenul propriu, Giulești. Ulterior după 4-1 cu UTA, Dan Șucu dezvăluia că există o cerere mare de bilete și ia în calcul schimbarea stadionului. Iar sâmbătă a venit anunțul oficial: Rapid – FCSB se joacă pe Arena Națională, scrie gsp.ro care citeazã orangesport.ro.

Întrebați despre decizia luată de Rapid, Panduru și Herea au căzut de acord și au declarat că echipei lui Bergodi i-ar fi convenit ca meciul să se joace în Giulești.

„Cred că le-ar fi fost mai bine pe Giuleşti, ca atmosferă. Având în vedere că a fost o cerere foarte mare de bilete din partea suporterilor rapidişti, cred că au vrut să-i împace pe toţi şi d-asta au ales să meargă pe Arena Naţională. Cu siguranţă că le-ar fi fost mai bine pe Giuleşti”, a spus Ovidiu Herea la OrangeSport.

A fost completat de Basarab Panduru care a spus Dan Șucu nu trebuia să țină cont că pe Arena Națională ar câștiga mai mulți bani din bilete.

„Eu cred că în situaţia asta ai fi vrut să câştigi meciul. La ce te-ar fi ajutat 200.000 de euro? (n.r- diferența dintre suma pe care Rapid ar câștiga-o pe Giulești și cea pe care ar primi-o pe Arena Națională). Dar te ajută o victorie, probabil. Ce-ar fi zis Şucu în această situaţie? Domnule Șucu, 200.000 de euro sau victoria? Victorie zic şi eu, după părerea mea. Sunt bani mai mulţi, dar era mai bine în Giuleşti.

Tu, în anul în care vrei să câştigi titlul, te mai uiţi la 200.000 de euro? Ai cheltuit 5.000.000 de euro şi te mai uiţi la 200.000 de euro? Cu ce mă ajută? Au găsit frumos soluţia. Spun «Sunt 40.000 de oameni vor bilete. Ce să facem». Îţi dai seama că dacă pierd meciul vom discuta despre asta, despre unde era mai bine. Dar acolo, pe Giuleşti, era mult mai bine”, a spus Panduru.

Meciul dintre Rapid și FCSB, din ultima etapă a sezonului regular, se va juca sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00, pe Arena Națională.

Tu ce pãrere ai? Lasã un comentariu mai jos ⬇️

S-ar putea sa te intereseze

8 Comments

  1. Semnalez o problema serioasa. Nu e posibil ca abonații de la tribuna 1 central sa fie lăsați sa ia bilete doar la inelul 3 cu fcsb. Era normal sa aibă acces pe tot stadionul. Asa își bate joc clubul de abonați.

  2. Eu aș vrea toate meciurile pe Giulești. Cu FCSB, cu Botoșani, cu Liverpool (ehee…ce gânduri !). Poate greșesc, poate sunt egoist sau prea nostalgic. Vreau la mine acasă, de unde Fayenoord, Rennes, Hamburg, au plecat învinse, nu vreau în casa adversarului. Sigur că nu contează părerea mea, o spun doar ca sentiment și respect hotărârea d-lui Șucu, iar după meci sper să defilăm cu steagurile desfășurate. PS. Fac o paralelă evident exagerată: PSG se vaită că Parc des Princes este mult prea mic, dar nu a dorit niciodată să joace pe Stade de France.

  3. Felicitari ALEX. Ai un comentariu pertinent, de nota 10. Si eu sunt tot din provincie, mai exact din Giurgiu si la astfel de meciuri imi este foarte greu sa procur bilet pe Giulesti. Si pana la urma pentru ce ne-am teme de ei, in conditiile in care, in ultimele doua jocuri cu spurcatii, am castigat pe Arena Nationala. Daca lor le revin 9.000 de bilete, in calitate de gazda, putem fi de 4 ori mai multi. Eu am mare incredere ca vom face un meci mare si vom pleca fericiti dupa terminarea partidei. Mult succes baieti si FORTZA RAPID!.

  4. Ma tu esti Alex ala de injura?! Daca da , ai respectul meu total, chit ca iar o sa dai cu mucii in fasole. Respect, analiza mai mult decat corecta. Rapid pentru totdeauna!

  5. Mai oameni buni, nu mai fiți asa „afectați” ca vom juca pe Arena și haideți sa o umplem ca să simtă echipa ca le lipsește susținerea de pe Giulesti! Eu unul sunt din provincie, vin 200 km la fiecare meci pe Giulesti, dar la asta nu as fi putut veni, pentru ca biletele s-ar fi dat toate în 2 ore la stadion, nu ar fi fost puse la vânzare online. Nu pot sa pierd o zi, sa stau la coada 4 ore pt bilet, ca mai și muncesc. Pe Arena Nationala o să-mi pot lua online bilet și sa ma bucur de derby alături de voi și de alți frati rapidisti din provincie. Pe de alta parte, daca vrem sa concuram dpdv sportiv cu fcsb, trebuie sa fim și financiar la bătaie cu ei. Oile fac 2 milioane de euro în play-off din bilete, iar noi, jucand pe Giulesti, facem 500 mii. Cum vreți sa concuram cu ei dacă au venituri de 4 ori mai mari din bilete?? Doar din buzunaru lui Sucu?? Dacă ne place sa credem ca Noi Suntem Rapid și Rapidul e al nostru, hai sa si contribuim, sa plătim bilete, sa cumpărăm tricouri, sa ne educam copiii în spiritul giulestean, ca Sucu azi e, mâine nu mai e. Țin la Giulestiului nostru ca și voi, e sfânt, sunt nostalgic după potcoava veche, dar sunt unele meciuri pe care vom fi nevoiți sa le jucam pe Arena! Suntem o echipa mare, cu suporteri mulți, o sa jucam în Europa. Vom aduce echipe cu nume în România, le primim 12 mii?? E o crima ca au făcut Giulestiului asa mic și cred ca fiecare rapidist e în asentimentul meu. Hai sa înțelegem ca 1 meci cu titlul pe masa sau un derby bucureștean sau un meci european cu o echipa importanta trebuie jucate pe Arena! În rest, 95% dintre meciuri se vor disputa în Giulesti! Hai sa cantam într-un singur glas Imnul sambata pe Arena! HAI RAPID!

  6. Nu e vorba doar de bani. E vorba si de numarul de rapidisti care n-ar putea veni pe stadion, ca Giulestiul e prea mic. Sunt sigur ca Dl. Sucu ar da doua sute de mii pentru o victorie daca asta ar fi pretul.

  7. Ultimele 2 jocuri pe Arena Națională cu FCSB s-au terminat cu victoriile Rapidului , 5-1 și 2-1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.