Cristiano BergodiDan ȘucuRapidȘtiri Rapid BucureștiSuperligaVictor Angelescu

Ultimatum pentru Cristiano Bergodi. Conducerea Rapidului ar avea deja pregatit un inlocuitor

Cristiano Bergodi e in pericol la Rapid.

Infrangerile cu Farul si CSU Craiova au produs o foarte mare suparare in randul actionarilor, astfel incat, conform digisport.ro si prosport.ro, italianul ar fi primit un ultimatum din partea lui Victor Angelescu si Dan Sucu.

Conform surselor citate, daca Rapid nu invinge pe CFR etapa urmatoare, Bergodi va fi demis, iar in locul sau va fi numit Marius Sumudica.

Nicolae Cristescu spune, de asemenea, ca italianul e in pericol

Nicolae Cristescu, fostul patron al Rapidului, a fãcut deplasarea alãturi de actuala conducere a clubului și a vorbit pentru fanatik.ro despre viitorul echipei:

„După părerea mea, da, Cristiano Bergodi este în pericol. Eu zic că Bergodi ar trebui să fie schimbat.

Ar trebui să-i impui victorii în următoarele etape, în următoarele 2-3 meciuri. Joc superb în prima repriză, iar în a doua repriză n-am mai jucat nimic. Nimeni nu mai vorbește. Suntem extrem de triști, de abătuți”, a declarat Nicolae Cristescu pentru sursa citatã.

Cristiano Bergodi nu a găsit explicații pentru căderea din repriza secundă, după ce CSU Craiova a rămas în inferioritate numerică.

„Nu vorbesc la cald cu patronul, după meci. Sunt nervi și toată lumea e dezamăgită. Nu vorbesc nici atunci când câștigăm. E incredibil cum am pierdut. Nu știu!

În prima repriză am jucat doar noi, am condus jocul. În primele 20 de minute aruncau mingea, erau speriați. Se vedea că e un meci dificil. Mi s-a părut că eram bine așezați în teren.

La pauză le-am zis că putem câștiga. Dar ne-am sabotat sigur, am făcut harakiri. Ne-am bătut singuri. Nu s-a întâmplat nimic nici după schimbări. E inexplicabil, e frustrant. Am pierdut un meci pe care trebuia să și câștigăm. Bravo Craiovei că a crezut.

Am luat două goluri doar pe fondul unei relaxări. Ce faci, mă, cum?! Doar asta a fost! Baiaram a intrat pe un culoar atât de scurt, nici nu exista culoarul. Noi nu l-am urmărit… toți suntem vinovați. Inclusiv eu!

Mitriță e liderul lor, al nostru e Cristi Săpunaru. Un jucător exponențial, cu experiență. E normal că a contat absența, dar e inexplicabilă relaxarea noastră. Să luăm două goluri în inferioritate numerică… ce poți să facem? Ce s-a întâmplat astăzi e harakiri”, a spus Cristiano Bergodi la Prima Sport.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Prostii. Bergodi are contract pe 2 ani dar va fi demis daca nu indeplineste obiectivul pentru acest campionat si anume accederea in Conference Ligue. Chiar Dan Sucu a spus-o, asa ca ultimatumul s-a amanat. Daca Rapid va termina pe locul 3, e posibil ca italianul sa continue la noi si in campionatul urmator. Daca e bine sau rau, la asta trebuie sa chibzuiasca Dan Sucu si restul din conducerea clubului.

  2. Cine pălăria mea este Nicolaie Cristescu de știe tot ce mișcă la Rapid ….????…i-a mai duca-se învârtindu-se și să nu-și dea cu presupusul ….?????????????….

  3. Mamă, mamă ce ştire… sursa: Nicolae Cristescu…
    „Dacă nu bate, Bergodi…”
    Aoleo, mama ei de viață şi de site.
    Nu mai bine ne daţi o reţetă „cum să-ţi surprinzi plăcut jumătatea, încearcă reţeta mea de parizer cu ceapă”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.