Cristiano BergodiDan ȘucuRapidȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

Dan Şucu a luat decizia în cazul lui Cristiano Bergodi. Ce a hotãrât patronul Rapidului

Dan Şucu a vorbit pentru FANATIK după înfrângerea suferită de Rapid la Craiova. Patronul giuleştenilor i-a stabilit soarta lui Bergodi: nu-l va demite!

“Cristiano Bergodi este până în vară antrenorul Rapidului. Domnia sa mai are contract anul acesta şi încă un an, totul depinde de performanţele pe care le va obţine în finalul acestui sezon.

Până în vară, Cristiano Bergodi va rămâne pe banca echipei. Obiectivul său este calificarea în cupele europene, obiectiv în care Rapidul încă se află. Nu s-a pus în niciun moment, începând de aseară, după lecţia de viaţă pe care am primit-o la Craiova, să fie Bergodi demis. 

Nu, este un tehnician care are zile mai bune, zile mai proaste, este tehnicianul Rapidului. La unele meciuri poate fi mai inspirat, la altele mai puţin inspirat. El este antrenorul Rapidului până în vară. 

“Nu am luat legătura cu niciun alt tehnician, cu atât mai puţin cu Dan Petrescu”

Nu am discutat cu niciun alt tehnician, orice alte nume care apar, inclusiv numele lui Dan Petrescu sunt speculaţii, lucruri care nu au niciun fel de legătură cu realitatea. Nu vrem niciun antrenor, nu am luat legătura cu niciun alt tehnician, cu atât mai puţin cu Dan Petrescu.

Este un profesionist pe care îl respectăm, dar nu este nimic adevărat în ceea ce-l priveşte pe domnia sa. Cristiano Bergodi, aşa cum nu a fost semi-zeu când a bătut FCSB cu 4-0, nici acum nu putem să spunem că e Mefisto.

“Sunt momente grele, sunt momente în care suntem descumpăniţi, dar noi rămânem uniţi”

Doar dacă ratăm cupele europene, atunci Cristiano Bergodi poate să îşi facă probleme privind viitorul său la Rapid. În acest moment, luptăm pentru cupele europene, suntem în grafic şi suntem convinşi că împreună cu Cristiano Bergodi vom merge în cupele europene şi ne vom atinge obiectivele.

Vreau să închid definitiv aceste discuţii, Cristiano Bergodi rămâne până în vară antrenorul Rapidului şi suntem ferm convinşi că până la final totul se va sfârşi cu un mare happy end pentru noi şi frumoasa familie a Rapidului.

Sunt momente grele, sunt momente în care suntem descumpăniţi, dar noi rămânem uniţi. Iar când spun că noi rămânem uniţi, mă refer la toată lumea, inclusiv la antrenorul nostru, Cristiano Bergodi”, a spus Dan Şucu pentru fanatik.ro.

S-ar putea sa te intereseze

20 Comments

 1. Alex: ai dreptare și ca rapidiști cu gândul și sufletul, avem toți dreptare sa fim supărați și frustrați. Spuneam ca Sucu a investit intr-un moment important, este un om de afaceri respectabil și Rapid are noroc si nu as vrea sa îl alungam cumva!
  Cetățeanu: nu sunt tânăr, din păcate pentru mine, fiindcă as vrea sa am viața sa văd Rapidul acolo sus, sus undeva, in țara și in Europa, și sa citesc lista Naționalei cu 5-6 rapidiști de baza! Mai am speranța încă! Știu de care Tudorica vorbesc- cel de pe Giuleștiul vechiului Pod Grand. Cel de pe Republicii…era un trompetist bun dar un om din popor! După ce cânta Deșteptarea sau Liniste…striga Hai Rapidu! De el vorbesc .., îl știu și pe celălalt… nu știu dacă era “băiatul lui Tudorica” era grasut ca el si poate de aia!
  Cred ca Sumudica sau alt rapidist de suflet ar trebui sa preia Rapidul intr-un noi ciclu, ca sa primească timp sa își promoveze ideile și stilul! Acum, din păcate, ar fi sub presiune și in final, dacă nu ar reuși, i s-ar reproșa oricum! Asta voiam sa spun!
  Revenind la Sucu, este investitor și manager: aplica la Rapid tehnica din conducerea afacerilor. Unele se potrivesc, altele nu… dar hai sa avem răbdare cu el! Hai Rapidul!

 2. Umbla pe bulevard, pe la Cismigiu la cinematografe si idiotii strigau dupa el „Tudorica” iar el le raspundea: Avear-ai mintea mea, ma rog, mai stalcit.

 3. Tudorica, faci confuzie, probabil esti mai tanar. Tudorica ala sarac cu duhu de umbla pe bulevard si striga lumea dupa el nu are legatura cu Tudorica trompetistul, care, inainte de Mache strangea galeria in jurul lui pe Giulesti. Era un trompetist desavarsit si un om deosebit. De aceea nu inteleg de ce in galeria noastra nu exista ,pe langa tobe, si o trompeta, unul dintre simbolurile galeriei noastre de inceput.

 4. Tudorica, Bergodi e italian, ăștia nu-și dau demisia pe nicăieri! Îl tragem de mânecă pe Sucu pt ca el e singurul care-l poate demite pe Bergodi! Acum o săptămână eram la 4 puncte de primul loc! Fcsb nu joaca nimic, nu are vârf, nu are U21, nu are banca, nu are antrenor și e la 10 puncte de noi care avem cele mai bune contracte, cele mai mari prime, cel mai bun/lung lot, cele mai bune condiții, avem 40 de jucatori sub contract, 12 imprumutati! Nu se poate asa ceva. Bergodi nici dacă termina pe ultimul loc nu pleacă și așteaptă să-și termine contractul. La cine sa ne strigam disperarea, daca nu la Sucu??

 5. Bai nene?! Așa este, aveți in principiu dreptate toți!Bergodi este slab! Dar nu înțeleg in ruptul capului de ce va rățoiti la Sucu??? Aveți voi bani sa băgați și nu va lasă Sucu??? Toți sunteți manageri pe net! Îl iubesc ca om și rapidist oe Sumi dar zic eu ca ar face o greșeala imensa sa accepte sa vina acum… de ce?! Sucu, de asemenea, cu Bergodi sau Sumi, tot el va fi calul de bătaie! Când o sa aveți banii necesari… cereți, impuneți-va! Pana atunci fiți rapidiști… “asta-i Rapidul din Giulești; iubește-l și-ai sa inebunesti!” Ăștia suntem!
  Și ca nickname o sa pun unul de rapidist sărac cu duhul dar cu o inima și o trompeta nemuritoare!

 6. Ce nu ati inteles ?

  Abia dupa ce se vor rata toate obiectivele, bunicuța Şucu va lua in considerare cazul bergodi.

  Uite ce zice…e clar:
  În acest moment, luptăm pentru cupele europene, suntem în grafic şi suntem convinşi că împreună cu Cristiano Bergodi vom merge în cupele europene şi ne vom atinge obiectivele.

  Pun insa intrebarea:
  Daca printr-o conjunctura de campionat si cupa, ptr ca ambele sunt de o mediocritate majora, ne vom califica norocos in cupe [dar nu dupa locul 1…3, cum era obiectivul, ci prin jocul rezultatelor], …… o sa-l tina Sucu pe difişile?

  Atunci sa vezi…ca nu-l mai da afara….pt ca a prins cupe europene….si defilam cu el mai departe si in 2025.

  Revenind insa la ceea ce e acum la Rapid, din pacate ESTE HAOS, vestiarul e pierdut, ati vazut ce au facut papeau si brown, cand i-a inlocuit.
  SUNT TABERE, NU SE MAI INTELEG INTRE EI,…SE VEDE SI IN TEREN…..FIECARE E DE CAPUL LUI…..mormăilă a pierdut autoritatea [in caz ca a avut asa ceva]

  CE SE INTAMPLA …ESTE INADMISIBIL LA UN CLUB CE SE VREA PROFESIONIST.

  Cum ar fi ca voi la serviciu, cand va supara putin seful, sa dati cu picioarele in geamuri, in scaune, in birouri, in ce nimeritI ?
  Se accepta ?

 7. Si ce ati vrea sa-i spuna ,vezi ba ca te-ai cacat in scaldatoare, nu bati cu CFR si Sepsi, halesma, esti pe faras. Sau macar 4 pcte. Stati linistiti ca si Bergodi stie asta. Bate cu CFR si Sepsi e ok. Nu ia macar 4 pcte e adio.

 8. De cand a venit Sucu la Rapid (se împlinesc 2 ani) nu a plătit nimeni cu postul pentru toate obiectivele ratate de echipa (Play-off la Mioveni, Cupa sezonul trecut, Cupa sezonul asta și urmează Europa). Asta mie unul îmi arata clar ca a noastră conducere e organizata în stil mafiot. La Grande Familia Sucu-Angelescu-Niculae va conduce veșnic, indestructibila! Nu tu acuzații de meciuri trucate, nu tu acuzații de pariuri, nu tu acuzații penale, nu tu pușcărie, nimic nu-i poate clinti. Împreună sunt de neclintit de la Rapid! Ultima m-a oripilat: Dan Petrescu la Rapid!! După ce ai cheltuit milioane de euro sa strângi tineri talentați, de perspectiva, clubul având azi sunt contrat 14 fotbaliști de cel mult 23 de ani, sa-l aduci pe Dan Petrescu care scotea tinerii după 30 de secunde și nu-i tolera nici pe banca e noaptea mintii!! Nici măcar logica nu-l ajuta pe Profesionistul Domn Sucu! De intenții rele n-am cum sa-l bănuiesc, ca de bine, de rău, a început și el din iarna asta sa bage bani din buzunar, dar fotbalul nu e mobila și nici nu e o afacere în care sa cauți profit. Poți obține capital de imagine și de asta se bucura din plin Dan Sucu, dar cam atât!

 9. Eu sunt suporter al Rapidului din 1969!!
  În 1979 a fost instalat la Rapid ca antrenor Nicolae Lupescu o legendă care făcuse parte din echipa câștigătoare a primului titlu de campioană. Tot atunci se implicase și Adrian Păunescu la Rapid. Echipa mergea bine, era pe primul loc și se spera la promovarea în divizia A. La un moment dat Lupescu a curățat echipa de unii jucători mai puțin valoroși lucru care l-a deranjat pe Păunescu care voia să facă el echipa. Au apărut niște disensiuni, echipa era împărțită
  motiv care a dus la unele rezultate mai slabe. La un moment dat a fost înlocuit antrenorul. Echipa era tot pe primul loc dar se vedea că nu mai este atmosfera bună. Mai erau câteva etape și a venit meciul decisiv cu Progresul. În tur Rapid câștigase cu 5-1!
  În retur însă unii jucători rămăseseră cu gândul la Lupescu și rezultatul s-a văzut : 3-1 pentru Progresul care a promovat în dauna Rapidului! Am asistat la meci pe stadionul 23 August arhiplin!
  De aceea atrag atenția asupra faptului că s-ar putea face o greșeală și să vedem cine sunt adevărații vinovați!!!

 10. Cu tot respectul domnule Șucu sunteți într-o mare eroare ca și cei care pretind că nu știu cine/ce mafioți ar fi aranjat ca Rapidul să piardă la Craiova, numai că a pierdut de o manieră care le-ar fi dat bătaie de cap mafioților în sensul că au dat banii degeaba, cu Bergodi pe bancă Rapidul se bate singură! Fotbalul nu vi se potrivește domnule Șucu, ori vă schimbați în sensul că vă dați după el ori mai bine plecați, fotbalul n-o să se schimbe niciodată pentru dumneavoastră! Un adevărat manager nici nu stătea pe gânduri, după ratarea Cupei ca obiectiv ar fi luat imediat măsuri, dar dvs acționați ca o mătușică împăciuitoare dacă nici după timpul în care v ati aflat în mijlocul galeriei nu ați înțeles spiritul Rapidului care vrea ori la bal ori la spital, vă cheltuiți banii degeaba, și timpul că banii vi-i recuperați sunt convins, aici oricine oriceExistă o vorbă ” când doi zic că ești beT du-te și te culcă” ar spune este clar că profitați de pe urma Rapidului, și vreți și mai mult, dar măcar ascultați de cei care se pricep mai bine, sunt mai vechi în fenomen plus că nu vă costă nimic! Din zece manageri pricepuți 11 l-ar fi demis pe Bergodi de anul trecut, nu înțelegem încăpățânarea asta care deja dă în patologic să nu ascultați de vocile suporterilor care de atâta timp vă cer să-l demiteți pe Bergodi! Chiar atât de mult vă este frică de Șumudică, pentru că oriunde ați privi indiferent ce calcule ați face el este cel mai potrivit pentru Rapid și capabil să scoată echipa din anonimatul păgubos și rușinos în care a băgat-o Bergodi sub privirea dvs care pare incapabilă de vreo reacție hotărâtă și potrivită situației! Există o vorbă ” când doi zic că ești beat, du-te și te culcă” cei care vă tot cer să-l demiteți pe Bergodi sunt mult mai mulți, oare chiar nu contează deloc ptr dvs? În felul acesta nu o să reușiți decât să realizați performanța ca vremurile domnului George Copos să fie singurul motiv de mândrie ptr noi atât ca realizări, transferuri de jucători, dar, mai ales, ce antrenori a avut Rapidul în timpul când acesta era la conducere! Când oare o să reușiți dvs să-l aduceți pe Mircea Lucescu sau pe Răzvan Lucescu ca antrenori la Rapid, cred că nici în cele mai frumoase vise nu aveți curaj să vă închipuiți așa ceva, deși aveți cam toate mijloacele, dar vă lipsește curajul să arătați că sunteți manager și inspirația să-i ascultați pe cei cu care ați mâncat parizer și se pricep la fotbal mai bine decât dvs, nu este nicio rușine să le urmați sfaturile, un om puternic învață de la oricine, așa se fac oamenii
  care știu să conducă!

 11. Observati cum de fiecare data cand echipa juca prost si se punea dubiu peste capacitatea lui Bergodi de a antrena un club ca Rapidul, tot apareau nume noi, care nu comentau niciodata inainte si ii luau apararea?! Acelasi lucru se intampla si acum, campania de PR trebuie sa mearga foarte bine, sa fie uns regele cu coroana de hartie. Partea proasta pt voi e ca Rapidistii adevarati nu sunt prosti, puteti sa incercati sa ne schimbati parerea dar se vede de pe luna ca avem un antrenor idiot si un presedinte amator. Se simte miros de voluntar imputit, voi sunteti genul ala mizerabil care puteti fi mirositi prin ecran.

 12. Să nu uităm că Bergodi a fost ales antrenorul sezonului regulat!! Cu o echipă improvizată (Borja Valle vârf etc) a reușit să învingă FCSB în turul sezonului regulat iar în retur când a beneficiat de un lot consistent a măturat cu Becali!!!
  Din păcate nici un antrenor nu poate controla mafia din fotbal. Acum două săptămâni pe acest site cineva spunea că este aranjat ca Rapid să piardă la Craiova. Se pare că a avut dreptate!!!
  Un rol negativ l-au avut și unii suporteri care, deși avertizați, au continuat să creeze dezordine pe stadion, dând apă la moară celor care vor să îngroape Rapidul. Acest lucru, coroborat cu activitatea mafiotă, au bulversat echipa și acum toate oalele se sparg în capul antrenorului!!!
  Cred că trebuie să vedem lucrurile în profunzime nu în mod superficial.

 13. Eu zic ca Bergodi chiar a beneficiat de toata rabdarea !
  Daca iese prost cu cfr, si se poate si fara sa aiba vreo vina Bergodi, asa e fotbalul, valul demisiei va incepe de la tribuna a II a.
  Ok, Sucu se poarta ca un Gentelman si ca un patron din vest, tot respectul, insa cred ca pana la final Rapid va juca degeaba, sa n-am dreptate dar nu cred ca mai poate Bergodi schimba ceva.
  Vestiarul e scapat din mana, respectul jucatorilor pentru el e de complezenta, pe teren face fiecare ce vrea.
  Dl Sucu nu intelege nimic.
  Rapid e blocata in proiect si solutiile de aplicat sunt ocolite cu consecventa.
  Sucu are niste valori foarte bune, minunate si e dreptul lui ca acestea sa fie mai importante decat Rapid.
  Asta e…

 14. Din nefericire decizia domnului sucu afectează echipa. Dar, pt tot ce face fata de rapid, o respectam, chiar dacă nu suntem de acord.

 15. Ei considera ca 2 meciuri cu oile salveaza un an mizerabil din punct de vedere al obiectivelor! Ne-am scos singuri din cupa, ne-am batut joc in play-off si am acceptat ca unii betivi din echipa sa reintre in echipa si sa ne distruga aseara. Oare Niculae nu il trage la raspundere pe mormaila, sau la Rapid se merge doar pe ce vrea nasosul?! Cine e tras la raspundere ca Badescu a fost iar scos din primul 11, iar betivul care l-a inlocuit ne-a mancat meciul, scotandu-l din offside pe Baiaram?! Daca vrei seriozitate sucule uita-te prima data la aia pe care i/ai angajat, nu cere seriozitate de la sumudica in timp ce restul care se perindeaza la club se comporta ca niste amatori

 16. Sustin intru totul punctul de vedere al lui ALEX…As dori sa punctez doar atat,ca acest „italian VERO” in afara de faptul ca nu are nici in clin nici in maneca cu antrenoratul, pe care, fie vorba intre noi il face dupa ureche, mai are inca o meteahna… capoteaza psihic in momentele de presiune. Oare dl. Sucu nu a citit pedigree-ul acestui individ, inainte de a se hazarda sa-l faca antrenorul echipei…?! Sa va aduc aminte, ultimul meci al Craiovei, cand aceasta era pe mana ei sa castige campionatul…. a esuat lamentabil cu italianul ANTRENOR !

 17. Ipotetic: finala cupei: Craiova – CFR, Rapid termină pe locul 4. Rapid prinde cupele europene, dar nu locurile1-3 (conform obiectivelor de la începutul campionatului: locurile 1-3 şi cupa României). Rămâne sau zboară „domnia sa” Bergodi, cum se trage linia, mai la stânga, mai la dreapta?

 18. În ritmu acesta Sucule or sa se golească tribunele. Fi foarte atent, aici vorbim de fotbal, de mi și mi de suporteri, nu vorbim de scaune, mese or canapele. O sa îți torni cenușă in cap în câteva etape o sa vezi, cu Bergodi în continuare pe 5 terminam. Oricum eu numai vin pe stadion. Pa. Sănătate.

 19. Iar limbaj de lemn si vrajeala multa. Bine ca 2.3 milioane de euro venituri din ticketing de la prostii din tribuna sunt buni, putin respect pentru ei prietene! Perez l-a dat afara pe lopetegui dupa 4 luni, invata ce inseamna fotbalul ca aici nu se fac canapele si noptiere. Omul e bine intentionat dar pe langa subiect, si asta rau de tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.