Rapid

Procurorii au decis arestarea a 16 suporteri. Inclusiv Bocciu a fost retinut de anchetatori

Anchetatorii au decis sa-i retina pentru 24 ore pe cei 16 suporteri adusi astazi la audieri. Inclusiv Liviu Ungurean, liderul Galeriei Rapidului a fost retinut de procurori.

Oamenii legii au la dispozitie 24 de ore sa decida daca ii vor plasa pe cei 16 sub control judiciar sau daca ii vor prezenta judecatorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Reamintim ca astazi dimineata, 28 de oameni au fost adusi la audieri si s-au efectuat 19 perchezitii domiciliare, intr-un dosar privind folosirea de materiale pirotehnice la meciuri din Superliga.

Toata aceasta situatie ii va uni si mai mult pe rapidisti, care maine vor canta mai mult si mai puternic decat oricand.

Vom reveni cu amanunte.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

 1. Domnilor, atentie la titlurile articolelor si la termenii juridici pe care ii folositi.! arestat nu este acelasi lucru cu retinut, precum si calitatea de inculpat cu cea de invinuit. Inculpat esti doar atunci cand hotareste aceasta un judecator. Am scris si ieri despre acest subiect, pentru care se face mare valva de catre toti aceia pe care Rapid ii deranseaza. Cu ani in urma s-au intamplat evenimente mult mai grave la cluburi precum Steaua, Dinamo ori Universitatea Craiova dar totul s-a musamalizat!. Intr-un Stat de Drept, cum ne dorim a fi, ar trebui ca Justitia sa i-a masuri numai daca sunt intrunite toate elementele savarsirii unei infractiuni. Speram ca Judecatorul care urmeaza sa judece aceasta cauza v-a analiza cu atentie si celeritate si, la final va face dreptate.
  FORTZA RAPID!.

 2. Am inteles ca Daniel Niculae a fost interceptat cand vorbea la telefon in legatura cu niste sume de bani acordate de club galeriei. Niculae a spus ca acesti bani erau dati pentru coregrafie si nu pentru materiale pirotehnice. Ar fi o veste buna, mi-ar parea rau ca D. Niculae sa fie implicat in aceasta mizerie si mi se pare absurd ca presedintele Rapidului sa contribuie indirect la amendarea clubului si la alte sanctiuni. Personal nu sunt de acord ca un club sa dea bani galeriei ci eventual sa-i asigure alte facilitati cum ar fi o reducere a pretului biletelor sau un ajutor de transport in deplasari. Dar asta nu e treaba mea ci a patronilor.
  Succes baieti in meciul cu Farul. HAI RAPID!

 3. Scrieți corect titlul,procurorii au decis reținerea nu arestarea.Mâine îi vor duce la instanța de judecată pentru ca judecătorul de drepturi și libertati să ia măsura preventivă,sau nu.

 4. Salut tuturor.Total de acord cu „Tataie” si Costea Mircea si nu pot spune decat:”rapidisti de oriunde uniti-va” si sa ne luam viata inapoi!

 5. Jucători arestați în anii 80 pentru că se opuneau sistemului. Geamgiu controlat de securitate pentru că îl deranja pe Valentin Ceaușescu. Cu toate astea nu au avut curajul să îl aresteze pentru că își puneau în cap galeria Rapidul.
  Astăzi comuniștii de rit nou au reușit asta.
  În Portul Constanța nu s-a confiscat un gram de cocaină în ultimii doi ani deși se consumă la greu de toți plozii. Piețele sunt pline cu Pyro de sărbători. Au găsit vinovații în rapidiști pentru că au aprind torțe.
  Nu pățești nimic în România dacă ești violator, pedofil sau criminal. Ajungi Prim-Ministru dacă ești plagiator. Dacă aprinzi o torță ești privit ca un infractor ce trebuie închis pe viață.
  Mizeriilor! Ne-ați înrăit cu abuzurile voastre.
  1312!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.