Cristiano BergodiRapidȘtiri Rapid București

Bergodi a vorbit despre plecarea lui Rrahmani: „E normal sa fie interes”

La conferința de presă premergătoare meciului cu Farul Constanța, din prima etapă a play-off-ului, Cristiano Bergodi a vorbit despre un eventual transfer al lui Albion Rrahmani.

  • 1.4 milioane de euro este cota de piață a lui Albion Rrahmani, conform Transfermarkt.

Rrahmani e un băiat cuminte, e cu picioarele pe pământ. Se gândește să facă un play-off bun. după, vom vedea, pentru un jucător atât de bun, e normal să existe interesul altor echipe.

Deocamdată îl avem noi și ne vom bucura dacă va da goluri până la finalul campionatului”, a spus Cristiano Bergodi la conferința de presă, potrivit digisport.ro.

Albion Rrahmani, convocat la naționala Kosovo

Albion Rrahmani a fost convocat la naținala statului Kosovo, pentru prima dată după accidentarea suferită în meciul cu Andorra.

Kosovarii vor disputa două partide amicale în luna martie, cu Armenia și Ungaria.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Treaba e complicată. Dacă unui jucător i se propune un salariu mare în altă parte, iar Rapidul nu i-l poate oferi, atunci omul poate că nu mai are motivația necesară în cadrul echipei. Evident că ar fi mai bine să stea măcar două sezoane, dar dragostea cu forța nu duce la ceva bun.

  2. Este normal sa plece la un salariu mult mai mare si clubul sa faca un profit in urma acestui transfer si sa propuna alt jucator pentru performanta !

  3. Și patronul vrea sa-l vândă cât mai repede. Asa crede el ca face performanță și ajunge o putere regionala cum a declarat. Povesti, numai vorbe. Jucătorii ăștia care confirma și sunt destul de tineri ar trebui sa stea cel puțin 2 ani, sa câștige trofee, sa le crească valoarea, sa joace în cupele europene și apoi sa plece. Dar dl. Sucu se gândește numai la profit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.