RapidȘtiri Rapid BucureștiVictor Angelescu

MM Stoica pus la punct de Victor Angelescu: „Nu așa se procedează”

După ce MM Stoica a acuzat că fanii celor de la FCSB ar fi primit, de fapt, doar 5.400 de bilete, Victor Angelescu a venit cu replica.

Acționarul minoritar de la Rapid a transmis că fanii vicecampioanei vor avea la dispoziție aproximativ 9.000 de bilete, adică aproape o peluză.

Victor Angelescu: ”Lucrurile nu pot fi făcute așa”

”Acest meci se îndreaptă spre un record de asistență, iar lucrurile nu pot fi făcute după capul nu știu cui. Jandarmeria ne-a cerut să dăm acest număr de bilete și după ce se vând să fie deblocate alte sectoare. 

Cum ei au cumpărat toate cele 5.400 de biletele, urmează să le fie alocate miercuri seară restul biletelor. Nu știu exact câte bilete le vor reveni lor, probabil în jur de 9.000.

Nu aveam de ce să dăm biletele mai puține decât am spus câtă vreme acolo nu pot sta și suporteri ai Rapidului. Și dacă am vrea noi, nu i-ar lăsa forțele de ordine”, a spus Victor Angelescu, la Digi Sport.

S-ar putea sa te intereseze

9 Comments

 1. Mai vlad țeapa, nu am inteles ,,fortza steaua”?
  Mai berbecule tu tii cu oita clonata fcsbeeeeeeee nu cu steaua. Voi sunteti suporteri cocalari care nu admit sa tina cu o echipa din liga a treia sau a doua, sunteti niste rable oportuniste.

 2. M M stoica un ANALFABET ordinar când investesti tu să vorbești. Tu esti o slugă a lui Gigi nu ai dreptul sa vorbesti. F

 3. fortza Steaua …..va este frica daca vin multi suporteri stelisti..orcum luati bataie …0-2 va fi scoru ..autogol sapun..nici nu pot sa ii pronunt numele …

 4. fortza Steaua …..va este frica daca vin multi suporteri stelisti..orcum luati bataie …0-2 va fi scoru ..autogol sapun..nici nu pot sa ii pronunt numele …

 5. Asta am,spus-o și eu mereu, le este FFFFFFF FRICĂ!!! Logic, presiunea este pe ei, au atâta avans, iar un eventual eșec le strica totul: atmosfera la echipă, criticile ciobanului etc…Dar față de comportamentul mârlănesc al puscariasului mustață, NU trebuia sub nicio formă sa lu se dea atâtea bilete; 5% și sus la cucurigu ,cum am pățit-o noi!!! Dar aici a fost altceva, BANII!!! Și din păcate, d-l Șucu rămâne, în primul rând un fb AFACERIST! Și cu asta am spus tot!

 6. Cum sa dai băi 9000 la oi ?

  S a uitat ce bataie de joc a fost din partea lor ?
  Nr bilete, inel 3, etc etc

  Managementul Rapidului…le-ati uitat pe roate astea ?
  Si acest angelescu suplimenteaza….?

 7. Se vede presiunea pe ei: şi pe ciobanul puşcăriaş şi pe valetul puşcăriaş şi pe şeful de galerie puşcăriaş. Cum au ocazia, imediat ies în mass-media şi aruncă cu pietre în noi pentru orice porcărie…

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.