Rapid

Gigi Corsicanu îl pune la punct pe Mustață. Ce a declarat liderul suporterilor rapidiști

Gigi Corsicanu i-a dat replica lui Mustață și susține ca steliștii nu au vrut de la început toată peluza.

„S-au vândut toate biletele. Domnul Șucu a vrut pe Arena Națională, pentru că erau foarte multe cereri de bilete. Din punctul de vedere al galeriei, era mai bine pe Giulești. Dar am făcut un compromis pentru ca majoritatea rapidiștilor să poată să vadă acest meci.

Nu vor fi mai mulți fani FCSB, de asta vă asigur. În cazul în care cei de la FCSB epuizează biletele, se vor suplimenta. În măsura în care se poate. Ei nu au vrut toată peluza de la început. Gheorghe Mustață a zis că nu vrea toată peluza. Noi am fost deschiși, pentru spectacolul fotbalistic”, a declarat Gheorghe Răducan, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

 1. @gigi românu
  Nu-l subestima pe marele cioban… La câte prostii a spus în ultimele zile, dacă îi căpăcim (eventual la 2-3 goluri), sunt sigur că va lua foc și își va distruge singur jucăria (el îi zice „echipă”) cum a făcut-o de atâtea ori.
  Dacă batem mâine ajungem la 5 puncte. Dacă am fi câștigat și luni, eram la 3. Oricum teoretic ei au prima șansă în playoff. Dar eu zic că mingea încă e la noi. Dacă jucăm fotbal cu adevărat (nu ca la Iași) și avem și puțin noroc (cum n-am avut la Craiova), ieșim campioni anul ăsta.

 2. @1 rapidist
  Probabil meciul ăsta e doar începutul. Dacă totul merge bine (și îi călcăm pe cap așa cum am mai făcut-o recent pe același stadion), probabil vom juca pe Arena Națională toate meciurile importante. Mă refer la cupele europene, meciurile cu wcsb, cățeii, oltenii, poate cu găzarii, CFR etc. Nu e vorba numai despre încasările din vânzarea biletelor. Când aduci pe stadion 40k+ spectatori negociezi de pe alte poziții cu sponsorii, televiziunile, chiar și cu jucătorii de top pe care se presupune că vrei să îi aduci.
  Și eu mă simt mai bine pe Giulești și stau mult mai aproape, dar înțeleg că ăsta e primul pas dintr-o nouă etapă. (În anul în care a venit Lucescu îmi amintesc de un banner al cărui mesaj se potrivește foarte bine cu ceea ce trăim acum: „Sfârșit de poveste – început de legendă”).

 3. Domnilor !!!! Să fim bine înțeleși ! Campionatul a fost pierdut la prăzari, cînd staful tehnic (pile, arbitrii, VAR, etc ) al oierului șef și-a făcut pe dea-întregul meseria .
  Acum degeaba ne mai scremem și vorbim să jucăm acolo sau aici !
  Sunt ceva puncte între noi și oieri și atunci trebuie să ținem cont de ele !
  Poate că are dreptate și Bocciu : ne vom lupta de la anul și vom lua acest campionat !
  Oierii nu au făcut la fel ?
  Chiar dacă victoria este a noastră, tot greu va fi !
  Multă baftă sîmbătă pentru RAPID !

 4. Antisistem,
  Dar de ce are o bilă neagră dl Sucu,
  ca dacă nu venea d-lui să se implice la echipă unde eram acum?
  Să stăm pe margine și să criticam de dragul de a critica nu cred ca e ok,hai să lăsăm conducerea și echipa sa și facă treaba, iar noi să ne bucurăm la final ca ne am clasat în primele 3 locuri
  Hai Rapiduletul!

 5. Intrebare:
  Unde o sa jucam cand si la urmatoarele meciuri vor veni TOTI acesti suporteri rapidisti ?
  TOT pe national ?

  Raspunsul il stim:
  Nu vor mai veni in viitor acesti spectatori de un meci.

  Asa ca lasati-o mai moale, ca e pt suporteri etc etc
  Vrajeala….

  Cum e ca un meci Man City – Liverpool sa se joace pe Anfield, nu pe Etihad ?

  Si de ce angelescu si niculaelele-ehe vorbesc sa dea 9000 la wcsbisti ?

 6. @Antisistem

  Interesul financiar e extrem de important pentru orice societate. Rapidul trebuie in primul rand sa fie sanatos financiar. In al doilea rand, Rapidul trebuie sa invete sa mai castige si meciuri in afara Giulestiului. Echipa aia pe care spui ca o vrea orice rapidist trebuie sa poata castiga oriunde si oricand. Asta isi doreste in primul rand orice rapidist. Din partea mea, Sucu nu are decat bile albe. Omul vrea sa schimbe mentalitatea si sa ramana doar cu jucatorii care au ADN de campion. A, si daca mai poate sa scoata 3-400k dintr-un meci, cu atat mai bine, go for it zic, de fiecare data cand poate sper sa joace pe Arena Nationala cu cat mai multi suporteri.

 7. Sa fim serioși, nu a fost doar „spectacolul fotbalistic”, cereri de bilete vor fi mereu și tot așa vor fi Rapidisti care nu vor mai avea bilete!…Nui un capăt de țară, importante sunt succesele!!! Orice RAPIDIST gândește așa; dacă cineva mi-ar spune, utopic, nu te mai duci la niciun meci anul ăsta, dar RAPID va câștiga campionatul, aș spune DA intr-o clipă!!! Așa că, Gigi, lăsați vrăjeala!!! Deja ați îndulcit răspunsul, adică, dacă nu-l luăm anul ăsta, nui un capăt de țară! Ăsta știam și noi, mai ales că, încă, nu avem „față ” de campioană!… Deci INTERESUL FINANCIAR a primat stimabililor! Motiv pt.care, d-l Șucu are din partea mea, o primă bilă NEAGRĂ!!! SPERsa câștigăm, dar…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.