Daniel NiculaeRapidȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

Imagini VIDEO de la descinderea mascatilor. Mai multi sefi de brigazi dusi la audieri

Poliția Română a publicat primele imagini din timpul descinderilor de astăzi. În casele ultrașilor au fost găsit mai multe materiale pirotehnice, torțe și petarde. Dar și un întreg arsenal: arme de foc, puști și pistoale.

GSP.ro scrie că mai mulți șefi de brigăzi din gaeria Rapidului au fost aduși la audieri. Iar procurorii au făcut percheziții în casele acestora, unde au găsit mai multe materiale pirotehnice. 

„E vorba de materialele pirotehnice introduse de fanii Rapidului și se pare că aceștia ar fi avut parte ajutorul lui Daniel Niculae. Acesta e audiat de aproximativ o oră. A fost audiat și liderul galeriei Rapidului, Liviu Ungurean. Sunt vizați foarte mulți membri ai galeriei. Și se pare că la percheziții s-au găsit mai multe arme de foc și arme albe”, a transmis reporterul Digi24.

Imagini VIDEO de la descinderea mascatilor

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. Ca sa nu mai vorbim ca problemele reale ale fotbalului romanesc sunt rezolvate, inclusiv analizele VAR ale „specialistilor.” Acolo nu se mai investigheaza deciziile strigatoare la cer dupa minute bune de analiza. Singura problema a ramas in petardele Rapidului.”

  2. Cine nu vede ca se incearca destabilizarea Rapidului e orb. Imediat ce le-am dat 4 FCSB-ului, mecanismul s-a pus in miscare. Petarde se aruncau si de o parte si de alta, dar acum FCSB e pe punctul sa piarda titlul (din nou!) si angrenajul a pornit dupa telefoanele militienilor lui Gigi.

  3. Asta era problema în fotbalul românesc…petardele aruncate la Rapid-fcsb… Aici era buboiul, factorul care trăgea în jos societatea şi economia românească, marele dezavantaj al acestui popor, regresul din această ţară, stagnarea în sport şi implicit în fotbal, rezultatele slabe în aproape toate competiţiile noastre sportive… s-a găsit problema… cele 5 petarde aruncate de zebzecii ăia în repriza a 2-a. Şoc şi groază!! Felicitări poliţiei şi jandarmeriei (pentru rezultatul coroborat dintre cele 2 entităţi) pentru nivelul de profesionalism şi etică de care a dat dovadă, care ne demonstrează pentru a nu-ştiu-câta oară, rolul important care îl au … astea 2 INSTITUŢII oribil de SLABE plătite din banii noştrii care apelează la lege, corectitudine şi normalitate, doar când îi avantajează pe unii. Să trag ţărână peste capul şefilor şi directorilor care au dat directivele astea, cu dedicaţie…

  4. Stire GSP tendentios balmajita din care reiese printre randuri ca s-au gasit arme de foc la lideri galeriei ajutati de Daniel Niculae. De fapt Niculae este cercetat (inainte de inceperea play off ului) ca i-ar fi ajutat pe cei din galerie sa introduca petarde in stadion. Dar pe Cei de la FCSB cine i-a ajutat? Clanurile notorii de droguri, jaf, sechestrari, prostitutie de cine sunt ajutate? Bine ca i-au gasit pe Niculae si Bocciu. Pe cei care jefuiesc tara asta de un morman de ani nu ii mai gaseste nimeni.

  5. Na petarde, na galerie, va rup astia, prostilor, uitati-va in anglia, spania, etc, unde dracu vedeti ce faceti voi, se vede ca suntem pe cocioc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.