Daniel NiculaeRapidȘtiri Rapid București

Daniel Niculae are calitatea de SUSPECT si va fi cercetat in libertate. Ce risca presedintele Rapidului

Orange Sport a intrat în posesia mai multor informaţii legate de intervenţia mascaţilor, care au pus în aplicare nu mai puţin de 19 mandate de perchiziţie şi 28 de aducere pentru audieri, după ce a ieşit la iveală ştirea că Daniel Niculae a fost ridicat de mascaţi.

Din informaţiile obţinute de sursa citată, este vorba despre o acţiune în masă a poliţiei, care a decis să ia măsuri după ce au avut loc tot mai multe altercaţii şi bătăi de stradă.

Daniel Niculae are calitatea de suspect, iar preşedintele Rapidului apare în interceptările telefonice efectuate de Poliţia Capitalei.

Împreună cu Niculae, vizat de acţiunile poliţiştilor este şi liderul galeriei Rapidului, Liviu Ungurean, care este acuzat că ar fi constituit un grup infracţional organizat împreună cu alte trei persoane, la care ar fi aderat şi alţi 13 membri ai galeriei, în scopul ăvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, constând faptul că la meciurile Rapidului să deţină, transporte, introducă pe stadion şi să folosească materiale pirotehnice.

Conform gsp.ro, Daniel Niculae, președintele Rapidului, a părăsit sediul Institutului de Studii pentru Ordine Publică. El a plecat de la audieri după aproximativ două ore și va fi cercetat în stare de libertate. Liviu Ungurean, liderul ultrașilor giuleșteni, e încă la audieri.

Ce riscă Daniel Niculae

În cazul în care preşedintele Rapidului va fi găsit vinovat pentru introducerea de materiale pirotehnice în stadion, acesta riscă între doi şi cinci ani de închisoare, iar pe plan sportiv, o interzicere a accesului la competiţiile sportive, între un an şi trei ani, potrivit articolului 35 al legii 4/2008, care se referă la utilizarea materialelor pirotehnice.

„(1) Confecţionarea, deţinerea, încercarea de a introduce, introducerea, folosirea sau orice altă operaţiune fără drept cu produse incendiare, materii explozive, inclusiv articole pirotehnice, indiferent de categorie, în incinta arenei sportive, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 2 ani la 5 ani.

(2) În cazul prevăzut la alin. (1) se dispune faţă de învinuit ori inculpat măsura de siguranţă a interzicerii accesului la Competiţiile sau jocurile sportive pe o perioadă de la un an la 3 ani”

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Și-n ’38 și-n ’86 s-a terminat cu bine pentru noi. Sperăm să se păstreze tradiția…

  2. Te umfla rasul!(daca nu ar fi de plans). Bocciu si inca 3 si inca 13 din galerie cu ajutorul lui Niculae au introdus petarde in stadion. Si la FCSB cine s-a ocupat de petarde? Tot Nico le -a dat? Au rezolvat cu clanurile grele cu droguri, jafuri, sechestrari, prostitutie si au ajuns la petardele lui Nico. Exact ca pe timpuri cand ne aresta jucatorii ba prefectul proprietar al lui Venus, ba generalii de la Steaua , ba militia lui Dinamo (Dumitru, Goanta, Toader si inca cativa tinuti o noapte la politie, pentru viol!). Acum urmeaza presiuni in media, in diferite medii sa-l demita pe Nico ,sa-si ia in casa vre-un datator cu subsemnatul (deja sunt aciuati la noi 2-3) Sper ca Sucu sa aprecieze ca, in sfarsit a intrat pe fagasul durerii pentru Rapid si ,indiferent ce o sa fie sa nu-l demita pe Niculae.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.