Rapid

Gigi Corsicanu e increzator in viitorul Rapidului. Ce a declarat in direct la Digisport

Gheorghe Răducanu a vorbit în cadrul emisiunii Fotbal Club cu relația dintre suporterii lui Rapid și conducerea clubului giuleștean. Fostul lider al galeriei lui Rapid a transmis că este încântat de proiectul propus de Dan Șucu și a mărturisit că pentru suporterii alb-vișiniilor nu ar fi o dramă dacă echipa ar rata titlul în acest sezon, scrie digisport.ro.

Totuși, Răducanu a transmis că este absolut convins că Rapidul va câștiga titlul în următoarele patru-cinci sezoane.

Nu avem motive să contestăm conducerea deocamdată, pentru că e un proiect pe termen lung pe care noi l-am acceptat. Nu vrem să câștigăm campionatul peste noapte, să facem performanță peste noapte, așa cum au făcut unele cluburi care ulterior s-a desființat.

Dacă nu luăm campionatul, nu se supără nimeni. Domnul Șucu a făcut un proiect foarte ok, cu centrele de copii și juniori, cu centrul de performanță. Suntem încrezători că va fi ceva de calitate.

Noi așteptăm o victorie (n.r. în meciul cu FCSB), nu e presiune pe nimeni, noi așteptăm să joace cu inima deschisă, să intre încrezători, iar, dacă putem, să mergem mai departe pentru campionat, dacă nu, de la anul, sunt convins că vom defila. Sunt sigur că patru-cinci ani vom câștiga doar noi campionatele”, a spus Gheorghe Răducanu în cadrul emisiunii Fotbal Club.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Realism, echilibru ,gandire matura caracteristice unui leader adevarat. Felicitari!

  2. Cu un antrenor bun, cu mentalitate de campion, cu 1-2 fundasi centrali de valoare , poate vom castiga si campionatul.

  3. Sustin ceea ce spune Gigi Corsicanu. Incepand cu editia viitoare, Rapid v-a fi principala pretendenta la castigarea campionatului. In acest sens, sper ca cei din conducere sa materializeze aducerea unui fundas central de valoare, ceva peste media campionatului nostru, precum si a unui coordonator de joc. In derby , o victorie ne-ar da incredere si ar face mult mai palpitant Playoff-ul. Mult succes si FORTZA RAPID!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.