Dan ȘucuGigi BecaliRapidȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

Dan Sucu l-a scos din sarite pe Gigi Becali. Cu ce afirmatie l-a enervat patronul Rapidului pe latifundiarul din Pipera

Cu doar câteva zile înainte de duelul bucureștean, latifundiarul din Pipera a vorbit despre Dan Șucu (60 de ani).

Gigi Becali nu a stat pe gânduri și a dezvăluit singurul moment în care s-a enervat pe acționarul majoritar al celor de la Rapid.

“Nu i-am dat mesaj lui Rotaru. I-am dat atunci o dată. Acum nu o ții așa că e obrăznicie. Lui Șucu nu îi dau. Nici lui Mihai nu îi dădeam, dar el mi-a dat mie mesaj cu ‘Ți-am dat nana!’. El a început.

Cu Șucu nu am glume d-astea. Singurul lucru care m-a enervat la Șucu, a fost atunci când a zis că pentru ei e un eșec să termine sub FCSB. Așa a zis el. Atunci m-a enervat. Tu Șucu să termini în fața lui Becali, păi cum să poți asta? Nu se poate asta. Speră.

Aseară a zis Mihai că a fost un joc încrâncenat. Dar eu aseară nu am văzut valoare, decât la Mitriță, atât”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Bună seara sau noapte bună , noi dacă nu demonstrăm pe teren ca suntem mai buni adică să marcăm cel puțin un gol în plus mai mult decât adversarul degeaba nu tot agităm și vb frumos pt ca acolo și numai acolo se vede valoarea jucătorilor , antrenorului și stafului tehnic , trebuie să dai cu terenul în cap adversarului ca să-i arăți ca ești mai bun decât el…!!!!!!!!!!!!…degeaba vorbim frumos sau indiferent ce ne-am dori noi cu sufletul dacă în teren nu putem demonstra ca suntem într-adevăr mai buni…!!!…asa ca mi-aș dori și imi doresc ca Dumnezeu să fie rapidist convins și să fie de partea noastră…!!!…Doamne ajută-ne pe noi și Rapidulețul nostru…!!!…

  2. Batem sâmbătă, FCSB”UL nu are lot, dacă il anihilează pe Coman și pe Olaru, sunt la baie.
    Cred că fata de ei stăm mai bine ca lot.
    Hai Rapiduletul!

  3. Numai intr-un fel putem sa-i dam peste nas ciobanului, castigand sambata pe Arena Nationala. FORTZA RAPID!.

  4. Patroane, cand il pui cu botul pe labe pe acest cioban?
    Daca ne bate, sambata danseaza pe caruta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.