Cristiano BergodiRapidȘtiri Rapid București

Cristiano Bergodi, criticat dur de un fost antrenor al Rapidului: „M-a deranjat”

Viorel Moldovan, antrenor al Rapidului, a criticat decizia lui Cristiano Bergodi de a-l schimba pe Jayson Papeau în meciul pierdut cu CSU Craiova, scor 1-2.

„Pe mine m-a deranjat schimbarea lui Papeau. A avut galben și i-a fost frică să nu ia al doilea galben. Dar era singurul jucător de atac care a mai creat panică și a făcut diferența unu contra unu.

Executant de lovituri libere, a mai dat o centrare la corner, chiar dacă în prima repriză a avut niște momente pe care nu le-a jucat corect. A fost egoist sau a ales decizii proaste. A fost cel mai periculos jucător al Rapidului. Petrila nu a făcut mare lucru”, a declarat Viorel Moldovan, potrivit fanatik.ro.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Nu poti sa schimbi antrenorul inaintea unui meci capital. Daca nu castiga cu CFR normal ca Bergodi trebuie schimbat. Daca vrea sa se scoata in fata suporterilor Sucu poate sa-l puna pe Sumudica care ‘evident’ va castiga toate meciurile. Daca mai vrea o mica sansa de cupe europene trebuie adus antrenor cu performante in domeniu capabil sa ia echipa din mers si sa si castige. Dan Petrescu nu face mare lucru in Coreea, poate ar trebuii contactat.

  2. Să vină Șumi! Dar mai întâi Bergodi trebuie să-și de-a DEMISIA!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.