Cristian SapunaruRapidȘtiri Rapid București

Cristian Săpunaru spune că Rapidul trebuie să primeze. Ce a declarat căpitanul

Cristian Săpunaru a vorbit despre arestarea liderului Galeriei Rapidului și a scos in evidență că toata echipa trebuie să fie alături de Liviu Ungurean, la fel cum Galeria Rapidului trebuie sã fie alãturi de echipã.

„Dacă e să luăm în considerare meciul cu Farul, a picat bine pauza, mai ales că am pierdut un meci pe care nu meritam să îl pierdem. A fost și entuziasm mare după victoria cu FCSB, deci e bine că ne mai liniștim. S-a mai întâmplat și ce s-a întâmplat cu Liviu. Chestii care ne deranjează.

Eu consider că fanii Rapidului trebuie să fie alături de echipă. Dar și eu și colegii mei trebuie să fim alături de Liviu. Nu știu ce s-a întâmplat, dar în plin campionat să fie condamnat pentru torțe, când înainte au fost nu știu câte torțe și fumigene…

Nu vreau să vin cu teoria conspirației, că e ceva împotriva Rapidului, dar viața în tribună e altfel. Nu sunt de acord să se arunce torțe dintr-o parte în alta, în tribune, unde mai sunt copii, nu sunt de acord. Dar să aprinzi o torță în peluză și să cânți pentru echipa ta, nu cred că deranjezi pe cineva. Asta e părerea mea.

Nu stau să spun dacă galeria Rapidului și-a găsit momentul ideal să nu cânte. Toți care sunt pe stadion trebuie să vină acolo pentru Rapid, clubul primează în fața tuturor, indiferent că te numești Săpunaru sau altfel. Noi venim și lucrăm pentru Rapid și cântăm pentru Rapid, pentru că asta e echipa pe care o iubim”, a declarat Cristi Săpunaru.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Bună seara dragi rapidiști…!!!…fiecare are dreptul la o opinie liber exprimată și fiecare din pct lui de vedere are dreptate dar trebuie ținut cont de un singur argument viabil și real și anume că : “ Adevărul “ este doar unul singur nu sunt două…!!!!!!!!!!!!…eu știu un lucru , ca fiecare trebuie să-și îndeplinească sarcinile și îndatoririle care-i revin în locul unde lucrează și unde își desfășoară activitatea indiferent ce fel de probleme sunt în jurul lui , echipa trebuie să știe când intră pe teren ca trebuie să dea totul pt a câștiga indiferent ce adversar ai în fața ta , iar galeria ( dacă e galerie și se respectă ) să încurajeze echipa…!!!…Nu să amestecăm unele cu celelalte , ca se stimulează una pe cealaltă , da dar nu să se obstrucționeze una pe cealaltă…!!!!!!!…în legătură cu incidentele legate de galerie ( cu cei percheziționați) de ce credeți ca pe majoritatea i-au eliberat și au fost reținuți doar câțiva….????????????…e simplu răspunsul : este ceva mai mult decât acele torțe , fumigene despre care se tot bate apa în piuă , acolo sunt la mijloc acele arme care s-au găsit acolo de unde au fost ridicate și dacă cine le deținea avea permis și le deținea legal nu cred ca era vre-o problema….!!!!!!!!!!!!!!!…acolo este problema nu este în altă parte…!!!…asa ca in astfel de cazuri legea își va spune cuvântul și într-un oarecare mod se va rezolva problema…!!!…noi ne dam cu părerea și suntem de partea unora sau altora este alegerea fiecăruia , dar legea este lege și trebuie respectată de toată lumea…!!!…să auzim numai și numai de bine și Rapidul nostru drag ( jucând și demonstrând pe teren ca este mai bun decât adversarul…!!! ) să ajungă acolo unde ne dorim cu toții .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.