Gigi BecaliSuperliga

Ce cosmar ar fi pentru Gigi Becali. Ipoteza fascinanta lansata in direct

În direct la Sport Total FM, Daniel Nazare și Gabriel Maricescu au lansat o ipoteză de coșmar pentru Gigi Becali.

Conform celor doi jurnaliști, după ce se va retrage de la șefia FRF, Răzvan Burleanu o va susține, cel mai probabil, pe Irina Giurgiu pentru postul de președinte.

Cine este Irina Giurgiu

Iată cum se prezintă doamna Giurgiu pe blogul său personal ⬇️

Numele meu este Irina Maria Giurgiu. Am 31 de ani, sunt căsătorită, mamă a unei fetițe și cea mai mare pasiune a mea este fotbalul. De fapt, pasiune este puțin spus.

Fotbalul este totul! Este sportul în care îmi desfășor activitatea, este sportul care m-a format ca om și ca profesionist.

Sunt coordonator pe dezvoltarea fotbalului feminin în cadrul Federației Române de Fotbal, antrenor secund al Naționalei de Senioare, fost antrenor principal al Naționalelor U16 și U17. De asemenea, antrenez și în cadrul propriului club de fotbal feminn, ACS Dream Team București.

Dețin Licența UEFA Pro, fiind prima femeie antrenor din România care obține această licență.

Povestea mea în fotbal începe ca oricare alta: jucat cu prietenii în copilărie, pe terenuri improvizate. După șase ani de handbal, în care am câștigat titlul de campioană națională la Junioare I alături de CSȘ 2 Baia Mare, am ales să renunț la acest sport și să merg să joc fotbal la AS Independența Baia Mare, echipă la care evolua deja și sora mea. Consider că a fost una din cele mai bune decizii luate în viața mea pentru că a fost primul pas în lungul drum către ceea ce sunt astăzi.

După doi ani ca jucătoare, în 2012 am acceptat fără să stau pe gânduri propunerea de a antrena grupa de junioare a clubului băimărean, aceștia fiind primii mei pași în antrenorat. În 2014 am preluat echipa de senioare, fiind antrenor/jucător. A fost o perioadă frumoasă, dar și grea, în care am avut alături oameni care au crezut în mine și m-au susținut când am luat totul de la zero, fără a avea multe cunoștințe despre jocul de fotbal, deoarece am fost jucătoare un timp scurt înainte de a antrena.

În toți acești ani în care am colaborat cu AS Independența Baia Mare, am participat ca voluntar în taberele organizate de Federația Română de Fotbal. A fost una din cele mai frumoase experiențe, din care am învățat foarte multe și am avut ocazia de a cunoaște multe fete talentate, multe dintre ele ajungând să joace și la Echipa Națională.

În urma acestor acțiuni de voluntariat, în 2014 am fost propusă ca antrenor secund la Echipa Națională U19, urmând ca după un timp să lucrez ca antrenor secund la Echipa Națională de Senioare, funcție pe care o ocup și astăzi. În 2016 am preluat Naționala U15 ca antrenor principal, iar în 2017 am preluat Naționala U17, unde sunt și astăzi.

Anul 2016 a adus cele mai mari schimbări în viața mea. Este și anul în care m-am mutat la București pentru a lucra la Federația Română de Fotbal, în cadrul departamentului de Dezvoltare Fotbalistică, ocupând și astăzi funcția de coordonator pe dezvoltarea fotbalului feminin.

Împreună cu soțul meu am pus bazele clubului de fotbal feminin ACS Dream Team București, pentru a ne pune în practică toate ideile și pentru a fi zi de zi pe terenul de fotbal.

Din momentul în care am absolvit liceul, m-am concentrat pe dezvoltarea mea profesională, pe lângă activitatea sportivă. Am urmat cursurile de licență la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Bogdan Vodă din Baia Mare, urmate de un master la Facultatea de Geografie, Turism și Sport din cadrul Universității din Oradea. În paralel, am studiat și la Școala de Antrenori ”Ioan Kunst Ghermănescu” din București. A urmat obținerea Licenței B UEFA, urmată de Licența A, iar din acest an dețin Licența UEFA Pro.

Consider că dezvoltarea personală este cheia pentru succes, prin urmare voi pune în continuare mare accent pe acest aspect. Și odată cu dezvoltarea mea, îmi propun să contribui cât mai mult la dezvoltarea fotbalului feminin românesc, iar un instrument în acest sens îl reprezintă și acest blog.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Bună seara dragi rapidiști….!!!…nu înțeleg de ce în fruntea fodbalului românesc nu se află unii dintre cei mai buni jucători pe care i-am avut și care au experiența acumulată în străinătate…..??????????…și să vină te miri cine la conducerea acestei ramuri sportive în care noi am avut vârfuri și cred ca dacă erau astfel de oameni la conducere noi puteam fi cu mult mai departe , așa ca este cu mult mai bine ca : omul potrivit sa fie la locul potrivit…!!!…sa auzim numai și numai de bine….!!!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.