RapidȘtiri Rapid BucureștiSuperligaVictor Angelescu

Victor Angelescu e pregătit de meciul cu CFR Cluj: „Sunt convins că putem câștiga”

Derby-ul dintre CFR Cluj și Rapid nu este doar un simplu meci de fotbal; este o bătălie pentru supremație, o demonstrație de forță și strategie între două echipe aflate la egalitate de puncte în clasamentul Superligii. În acest decor vibrant, Victor Angelescu, acționarul Rapidului, își face cunoscută poziția, nu doar ca o promisiune de spectacol, ci ca o declarație de luptă.

„Nu mi-e frică deloc de meciul cu CFR Cluj. Este un meci foarte tare între două echipe foarte frumoase. Cred că avem o echipă foarte bună și sunt convins că putem câștiga acolo”, a declarat Angelescu la Digisport.

E clar că pentru Angelescu, și implicit pentru Rapid, miza este mare. Miza e ridicată, iar ambii combatanți sunt pe deplin conștienți de importanța detaliilor în determinarea deznodământului.

„Nu mă gândesc la distanța față de FCSB. Mă gândesc la noi, avem puncte de recuperat, vor conta detaliile. Egalul nu ne mulțumește, cel mai mult ne încurcă, mai ales dacă FCSB câștigă”, a continuat conducătorul Rapidului.

Altfel, Sebastian Colțescu este alesul pentru a arbitra această înfruntare decisivă, un meci care nu doar că va stabili un echilibru de forțe în Superliga, dar va marca și un moment important în cariera lui Colțescu, egalând recordul de meciuri arbitrate pe prima scenă din România.

Pe măsură ce numărăm orele până la acest clash titanilor, îi invităm pe toți fanii fotbalului să își exprime anticipațiile, gândurile și, bineînțeles, predicțiile. Acest derby nu este doar o luptă pe teren, este și o celebrare a pasiunii pentru fotbal. Așadar, dragi suporteri, ce părere aveți? Va reuși Rapid să capitalizeze pe forma sa actuală și să obțină o victorie istorică în Gruia, sau CFR Cluj își va apăra cu succes fortăreața?

Lasă-ne comentariul tău mai jos!

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Da…angelescu confunda dorinta si speranta…cu convingerea.
    Pe ce se bazeaza cand zice ca e convins ?

    Eu sper sa mearga si a 4a oara, ulciorul la apa.
    Ca ultimele 3 maciuri le am castigat prin realizari individuale….nu prin scheme sau tactica macaronarului.

  2. Si eu sunt convins ca v-a cam luat valul !
    Ca este posibil sa se intample o victorie norocoasa, mai zic (avem antecedente multe !), dar, sa ai o convingere, inseamna sa te bazezi pe ceva indubitabil, pe competente dovedite. Or, singurul fapt indubitabil este ca nici cei de la Cluj nu mai joaca fotbalul acela pragmatic din perioada Petrescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.