Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Dan Șucu a vorbit despre Rrahmani și Burmaz: „O spun cu respect…”

Dan Șucu, principalul acționar de la Rapid, a rămas impresionat de Borisav Burmaz, noul atacant al echipei. Sârbul de 22 de ani a marcat deja 3 goluri în primele 3 meciuri.

„Burmaz este un atacant excepțional, repet, excepțional. Pentru noi nu este o surpriză. El dăduse în toamnă 10-12 goluri, era al doilea golgheter al Serbiei. Un campionat foarte, foarte valoros, un campionat care produce jucători ce pleacă pe zeci de milioane de euro în străinătate și eram convinși că va face treabă și la noi

Nu este, repet, nicio surpriză majoră că joacă la acest nivel. Este un atacant care are în sânge simțul golului și ne va ajuta foarte mult.

Cred că, în acest moment, Burmaz și Rrahmani formează cea mai bună pereche de atacanți din România. Și o spun cu respect, nu vreau în niciun caz să fiu o declarație în defavoare adversarilor noștri. Dar asta este părerea mea, repet, ca necunoscător”, a declarat Dan Șucu, potrivit fanatik.ro.

Dan Șucu a făcut un anunț important pentru fanii rapidiști: „Vă anunț oficial că vom face asta”

Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, a făcut un anunț important pentru fanii formației giuleștene.

Oficialul echipei de lângă Podul Grant a dezvăluit căror jucători din lotul lui Cristiano Bergodi are de gând să le activeze clauza.

„Situația lui Emmers este foarte, foarte simplă. Este un jucător extrem de important pentru Rapid, a avut o accidentare delicată, care în mod normal, la un om care nu face sport de performanță s-ar fi rezolvat, s-ar fi vindecat mult mai repede.

Fiind vorba însă despre un fotbalist, accidentarea lui la acel deget a fost una mai delicată, mai complicată așa, iar recuperarea a mers mult mai greu. Emmers se află în Belgia, unde este supus unui tratament și unor exerciții specifice și, din ce am înțeles, la sfârșitul lui februarie o să putem beneficia de serviciile lui.

Nu se pune problema ca Emmers să plece de la Rapid. Este unul dintre jucătorii care ne plac foarte mult și vreau să vă anunț oficial că vom activa clauza de prelungire automată a contractului.

În vară, lui Emmers îi expiră contractul și îl vom prelungi cu încă un an, pentru că avem această opțiune de prelungire. Va sta în continuare cu noi și ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele, fiindcă este unul dintre jucătorii de mare viitor ai Rapidului.

La fel, în ceea ce îl privește pe Papeau, pot să vă anunț că și la el vom proceda la fel. În vară îi expiră contractul, dar avem această clauză de opțiune de prelungire pentru încă un an pe care o vom activa.

Deci pot să-i anunț pe fanii giuleșteni că doi dintre jucătorii exponențiali care ne încântă și ne-au încântat până acum vor rămâne în continuare la Rapid și pe mai departe. Deci din vară, atât Emmers, cât și Papeau vor mai fi un an în Giulești și sperăm să ne bucurăm cu toții de obiective și, de ce nu, de titlul de campion”, a declarat Dan Șucu, oficialul giuleștenilor, la Fanatik.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.