Cristiano BergodiRapidȘtiri Rapid București

Cristiano Bergodi vrea concentrare maine cu Hermannstadt: „Ne va fi greu”

Antrenorul echipei Rapid, Cristiano Bergodi, a vorbit înaintea meciului crucial cu AFC Hermannstadt despre importanța partidei și despre pregătirea echipei pentru acest duel dificil.

Bergodi a subliniat că meciul cu Hermannstadt este unul extrem de important, având în vedere că se confruntă cu o echipă bine antrenată, condusă de un fost elev al său. „Avem un meci foarte important cu o echipă bună, antrenată de un fost elev de-al meu. Ne va fi greu. E un meci dificil, dar pe care ne dorim să-l câștigăm pentru a avea un moral bun”, a declarat antrenorul Rapidului.

Accent pe îmbunătățirea aspectelor de joc

În ceea ce privește pregătirea echipei, Bergodi a subliniat că au fost făcute progrese în special în ceea ce privește faza defensivă. „Am îmbunătățit faza defensivă care la începutul anului nu era chiar atât de bună. În ultimul timp, mai ales la ultimul joc, am reușit să facem foarte bine faza defensivă”, a adăugat antrenorul italian.

De asemenea, Bergodi a remarcat că, deși mulți jucători nu se cunosc încă între ei, lotul este competitiv și concentrat pe obținerea de rezultate pozitive. „Cine joacă trebuie să dea totul pe teren. Lotul e foarte competitiv și eu sunt mulțumit”, a subliniat antrenorul.

Apel către suporteri și abordarea în perspectivă

În final, antrenorul Rapidului a făcut un apel către suporteri să rămână alături de echipă și să nu afecteze prin proteste sau alte acțiuni evoluția acesteia pe teren. „Ar fi o prostie să jucăm fără suporteri. Ar fi o prostie să ne facem rău singuri. Ce facem? Suntem masochiști?!”, a declarat Bergodi.

Astfel, cu un accent pus pe victorie și îmbunătățirea aspectelor de joc, echipa Rapidului se pregătește pentru un meci dificil împotriva lui AFC Hermannstadt, într-un moment în care fiecare punct este crucial în lupta pentru obiectivele sezonului.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

 1. O singura varianta
  VICTORIA.

  Asa zice acest „antrenor” de fiecare data.
  Si in loc sa mobilizeze, se acopera pe el.

  Pt asta toate meciurile sunt grele.

  La fel o sa zica si cu iasi si toti care urmeaza.
  Si cu echipele de la retrogradare …meciuri grele.

 2. Clar, la orice meci ne tremura chilotii, de ce ?
  Ma, nu aveti valoare, pe astia trebuie sa-i mancati, 3-4 zero, acasa, galeria, suporterii, sa vedem sunteti buni sau a dat patronu banii degeaba pe voi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.