Cristiano BergodiRapidȘtiri Rapid București

Cristiano Bergodi trage un semnal de alarmă: „Ce facem? Suntem masochiști?!”

Antrenorul echipei Rapid, Cristiano Bergodi, a vorbit înaintea meciului crucial cu AFC Hermannstadt despre importanța partidei și despre pregătirea echipei pentru acest duel dificil.

Bergodi a subliniat că meciul cu Hermannstadt este unul extrem de important, având în vedere că se confruntă cu o echipă bine antrenată, condusă de un fost elev al său. „Avem un meci foarte important cu o echipă bună, antrenată de un fost elev de-al meu. Ne va fi greu. E un meci dificil, dar pe care ne dorim să-l câștigăm pentru a avea un moral bun”, a declarat antrenorul Rapidului.

Accent pe îmbunătățirea aspectelor de joc

În ceea ce privește pregătirea echipei, Bergodi a subliniat că au fost făcute progrese în special în ceea ce privește faza defensivă. „Am îmbunătățit faza defensivă care la începutul anului nu era chiar atât de bună. În ultimul timp, mai ales la ultimul joc, am reușit să facem foarte bine faza defensivă”, a adăugat antrenorul italian.

De asemenea, Bergodi a remarcat că, deși mulți jucători nu se cunosc încă între ei, lotul este competitiv și concentrat pe obținerea de rezultate pozitive. „Cine joacă trebuie să dea totul pe teren. Lotul e foarte competitiv și eu sunt mulțumit”, a subliniat antrenorul.

Apel către suporteri și abordarea în perspectivă

În final, antrenorul Rapidului a făcut un apel către suporteri să rămână alături de echipă și să nu afecteze prin proteste sau alte acțiuni evoluția acesteia pe teren. „Ar fi o prostie să jucăm fără suporteri. Ar fi o prostie să ne facem rău singuri. Ce facem? Suntem masochiști?!”, a declarat Bergodi.

Astfel, cu un accent pus pe victorie și îmbunătățirea aspectelor de joc, echipa Rapidului se pregătește pentru un meci dificil împotriva lui AFC Hermannstadt, într-un moment în care fiecare punct este crucial în lupta pentru obiectivele sezonului.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

 1. Cică materialele pirotehnice fac parte din „cultura fanilor” !? Da, în Turcia, în Grecia, în Serbia poate…Dar în Anglia, Germania, Spania ? Mai vedem și noi meciuri la tv, dar petarde pe teren nu ! Dar așa suntem noi, ce contează legea, dacă nu plătim din buzunarul propriu !

 2. Dacă se continuă așa vom juca cu fcsb fără spectatori, asta vrei BOCCIULE ???
  TERMINAȚI ODATĂ PENTRU TOTDEAUNA CU PETARDELE ȘI ALTE MATERIALE PIROTEHNICE ÎN TRIBUNĂ ȘI PE TEREN !!!
  VOI CHIAR NU AVEȚI NICI-UN RESPECT FAȚĂ DE LEGE ???
  UNDEA-ȚI MAI VĂZUT VOI ÎN ȚĂRILE CIVILIZATE AȘA CEVA ?!?
  CHIAR NU CONȘTIENTIZAȚI CĂ FACEȚI UN MARE RĂU ECHIPEI DE FOTBAL ???
  SUNTEȚI CHIAR MASOCHIȘTI ???
  RUȘINE SĂ VĂ FIE !!!

 3. 1. Si in alte campionate, pt scena activă a suporterilor, obiectele pirotehnice fac parte din fotbal si din cultura fanilor.

  Trebuie insa echilibru, controlate, sa nu se arunce in teren si sa fie intrerupt meciul.

  2. S-au pus astia sa vada doar la RAPID ?
  wcsb, petrolul, dinamo, cluj si altii….nu sunt pe lista ?

 4. Când aproape totul merge bine trebuie să-și bage “ cineva “ coada și să ne bucurăm într-atât de tare încât să ne dăm singuri cu picioarele în fund , păi dacă este lege ca nu e voie să se introducă materiale pirotehnice în incinta stadioanelor iar noi ca să arătăm cat suntem de îndrăgostiți de amenzile care trebuiesc suportate de club nu vrem să înțelegem atunci se pare ca suntem bătuți în cap , sau ca vrem ca galeria să fie pe primul loc nu echipa pe care o iubim…?????????…nu am înțeles nici înainte și nici acum astfel de manifestări care până la urmă se reflectă tot asupra noastră prin măsurile care se aplică…!!!!…când faci rău cuiva nu înseamnă ca ești susținător sau fan , ești un “mare nimeni”….!!!!!!!!!!…nu știu ce vor să demonstreze cei care folosesc astfel de materiale interzise prin lege pe stadioane…???…nu pot avea o altfel de explicație decât aceia de a face rău echipei , conducerii și într-un final celor care merg la un meci și vor să vadă ca într-adevăr echipa joacă și se bucură de succesele echipei…..!!!!….cât de reduși mintali puteau fi acei “ adevărați suporteri “ care cântau pe vremuri ceva mai îndepărtate refrenul : “ Cine ține cu steaua să-i f…….m familia…?????? ” și să te mai numești și suporter…????…probabil ca și ceilalți tot ceva de genul le răspundeau pt ca erau la același nivel…!!!…se pare ca astfel de scandări au fost abandonate spre cinstea celor care au înțeles , dar cu fumigenele și petardele care sunt interzise și ei continuă să facă uz de ele nu înțeleg până unde trebuie să ajungem ca să intelegegem ca pt a fi o galerie într-adevăr respectată de toată lumea și fi un exemplu pozitiv nu trebuie să face rău echipei și nici nouă….???…multumesc , sa trăim și să ne bucurăm ca avem o echipa , un staf tehnic și oameni potenți care de fiecare dată dau totul pt ca echipa să poată ajunge acolo unde ne dorim cu toții , Hai Rapidulețul nostru drag și toți suporterii să fim alături de ce ne este mai drag să facem bine nu rău nimănui .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.