Daniel NiculaeRapidȘtiri Rapid București

Conducerea a luat decizia in privinta lui Albu si Borza. Anuntul lui Daniel Niculae

Daniel Niculae despre escapada lui Albu și Borza: „Vor fi excluși și vor primi sancțiune financiară pe măsură”

„Nu aveau voie să facă așa ceva, erau în cantonament, au plecat fără să spună nimănui. Vor fi excluși din lot pe o perioadă nedeterminată și vor primi și o sancțiune financiară pe măsură, dar care va fi stabilită conform regulamentului de ordine interioară.

Este o lipsă de respect la adresa tuturor: a fanilor, a conducerii, a colegilor. Nu se poate să faci așa ceva, mai ales după ce pierzi un meci și știi că peste 3 zile joci o etapă intermediară!

Dar, în primul rând, nu e admisibil să pleci din cantonament și să faci așa ceva!”, a spus Daniel Niculae pentru GSP.RO.

S-ar putea sa te intereseze

11 Comments

 1. Nu exista la mijloc nimeni care sa plimbe mingea ,albu și ala d la CFR, în apărare îl ai pe pensionarul d sapunaru,si Iacob care nu e cel mai sigur,îl aveți p Cristea DC nu l folositi,sj vreți sa luați campionatul cu un antrenor submediocru ,un antrenor care la toate meciurile din deplasare sitemul lui d joc e ceva d genul:5(aparare),(la10 metri d linia d fund) 2-3

 2. Ba, nu sunt eu antrenor dar nimeni nu vede ,bergodi,d câte ori au schimbat adversarele sistemul d joc la pauza rapid a luat d la 3 boabe în sus,el niciodată nu a reacționat c îl tine p el la rapid sunt jucători…..allooò,trezirea bergodi ,și salunarjnis problema la rapid

 3. Sunt rapidist din 1967 și respect spiritul susținătorilor acestei echipe,iubita mult mai mult de români decât acel sondaj fals cu FCSB pe primul loc ,la mare deferenta,decât rapid .Rapid are jucători,in general,mai buni decât alte echipe galonate din fotbalul nostru(acest fapt se datorează conducerii clubului și în mod special d-lui Sucu),dar are un antrenor mediocru.Bergadi nu știe să facă echipă,în funcție de adversar și nici să schimbe sistemul de joc într-un meci.De asemenea nu pune pe posturi jucătorii cei mai buni.A cășunat pe Braun,care este mult sub nivelul competiției și nu ia măsuri radicale în apărare,unde sunt multe lipsuri și greșeli,vezi multe goluri primite.Sapunaru nu mai face fata competiției și trebuie ținut rezerva.El după ce gafează, în apărare, trece atacant cu eficienta zero(asta o face de capul lui)și lasă apărarea vraiște.Rapid trebuie,de urgență,sa cumpere fundași tineri de calitate.Cu un antrenor bun și unele achiziții noi ne putem bate,la anul,la campionat.

 4. Salutări dragi rapidiști , noi ne legăm întotdeauna de se sare la ochi prima dată : actul de indisciplină al celor doi jucători , dar nu vrem să vedem ca în teren au fost 11 jucători și care au lălăit-o în stânga și dreapta , nu vedeți ca jocul echipei nu e ceia ce noi ne dorim , câștigăm cu chiu și vai , stăm cu morcovul pregătit ca doar doar nu apucăm să-l folosim , jocul echipei nu al individualităților pe care le avem la echipa , este unul care ne dă dureri de cap…????????…noi acum vrem să-i scoatem țapi ispășitori pe cei doi petrecăreți ((( care dacă nu erau în cantonament era dreptul lor chiar dacă pe alții îi doare sufletul după un așa joc , până la urmă fiecare face ce îi dictează interesul nu sufletul , ei își iau salariul joacă cum joacă în rest fulgerul lor este doar la bani…!!! ))) noi asta nu vrem să înțelegem….!!!!…problema trebuia pusă altfel : cât timp ai contract cu mine și eu te plătesc la zi , tu îmi joci așa cum îți cer eu nu cum vrei tu și faci așa cu eu îți spun…!!!…uitați-vă la cioban , el plătește , el le cere jucătorilor să joace așa cum crede el la cunoștințele pe care le are și uite ca îi merge jucăria insfârșit după atâția ani în care a mușcat-o…!!!!!!!!!…Nu dom’le cat eu te plătesc și te-am adus aici cu eforturile pe care le-am făcut , tu joci așa cum îți dictez eu dacă nu liber și altul la rând , trebuie să știi ce dai și ce ceri este o lege a compensației care se poate aplica și în domeniul fodbalului , greșeli au fost și vor mai fi dar asta nu scuză faptul ca antrenorul nu știe ce sa dea și ce sa ceară jucătorilor. Să auzim numai și numai de bine și Rapidulețul nostru să crească și să fie cel mai Rapid tren pe teren…!!!…

 5. Sunt rapidist din 1965.
  Suntem un popor creștin.
  Este nevoie de iertare.
  Cei doi jucători sunt profesioniști.
  Este criteriul la care să se raporteze decizia.
  Eliminarea lor din lot va afecta jocul și rezultatele echipei. Nu este nevoie ca un jucător profesionist din echipă să fie făcut rapidist cu forța.
  Ceea ce face jucătorul, în timpul jocului, poate fi un criteriu important. Este important ca Echipa, jucătorii care au pierdut meciul să aibă o opinie.
  Rapidul este, în primul rând o stare de spirit.
  Iertare!

 6. Oricum se impune o ancheta minutioasa. Borza este o tinta pentru impresari, samsari. Albu… 31 de ani (respect dar sper sa nu fi facut magarii). Nu excludeti si varianta inversa . Hagi are nevoie de jucatori si de destabilizarea adversarilor , ca si Mutu si taica Bercali. Si asa cartonasul rosu pe care l a primit acum cateva meciuri Borza a fost ciudat si inutil. Sper ca Sucu daca nu are ,trebuie sa-si infinte servici de supraveghere a vietii extrasportive.

 7. Ati uitat ca albu era cu muta ?
  Ati uitat declaratiile lui dupa meci din vremea muta ? Jocul fusese de kakat, si albu zicea ca au jucat f bine.

  albu e un personaj cu 2 fete.

  Legat de borza, el e principalul vinovat….vrei sa devii profi, atunci nu te dai in bărci….iti sta capul la ce ai de facut.
  Oricum se vede si in teren ca e de capul lui…plus bulevard pe partea lui.
  Si ieri fazele de la golurile 2 si 3, s-au format pe partea lui.

 8. E clara relatia lui albu cu clubul, se pare ca doreste sa fie cu mutu si s-a urinat pe Rapid…dar l-a tras si pe copilul ala de Borza…pacat!

 9. Posibil ca Albu sa doreasca sa plece, si stiind destinatia cfr a ales si sa nu mai joace bine. Pacat ca l-a luat si pe Borza, care este un copil. Sucu trebuie sa fie echilibrat si sa gandeasca la rece, oricum ne vom da seama de ce s-a intamplat cu adevarat in urmatoarele zile, daca Albu pleaca la CFR inseamna ca ne-a sabotat.

 10. Ok,dar eu l as fi pedepsit pe Borza,dimpotrivă l aș băga cu UTA și i-aș spune că dacă nu joacă bine va fi rezervă pe veci.

 11. Nici acum nu va dati seama ca albu a facut-o intentionat sa se duca la cfr?
  Pacat ca la luat si pe copilul ala cu el…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.