Rapid

Bocciu a reactionat dupa escapada din club a lui Borza si Albu. Ce a declarat liderul Peluzei Nord Rapid

Daniel Niculae, președintele Rapidului, a transmis că Albu și Borza vor fi excluși din lot pe o perioadă nedeterminată. Suporterii au reacționat și ei, prin vocea lui Liviu Ungurean.

„Noi, galeria și suporterii, cei care iubim Rapidul, vom rămâne în continuare alături de echipă și nu e treaba noastră să ne băgăm în asemenea lucruri.

Dar salutăm și suntem solidari cu poziția conducerii în acest caz. La Rapid nu e posibil să ai asemenea derapaje grosolane, mai ales după o înfrângere care ne-a durut atât de mult pe toți.

Avea dreptate domnul Șucu, numai noi știm cum am ajuns acasă de la Iași. Și să auzim că cei doi jucători s-au dus să se distreze în club?! Înseamnă că pe ei nu i-a durut, că nu le-a păsat, că nu simt ca noi.

Adică e clar că nu suntem pe aceeași lungime de undă”, a spus Liviu „Bocciu” Ungurean pentru GSP.ro.

S-ar putea sa te intereseze

8 Comments

 1. Glume, cred ca totul este de fațadă și mai cred că nu au fost numai eu în club doar că ceilalți au fost mai isteți și nu au fost prinși și filmați. Mai pe scurt niște gâște din toate punctele de vedere.

 2. Nu sunt de-acord ca galeria să se amestece în astfel de probleme legate de decizii legate de jucători , trebuie să existe persoane direct implicate ((( antrenor , staf tehnic și acționari …!!! ))) în efectuarea acestor analize și luare de decizii , clar….!!!!!!!!!…Galeria să-și organizeze să civilizeze fanii la meciuri , în deplasările pe care le efectuează spre stadion , să nu producă prin comportamentul lor prejudicii de natură materială (( amenzi clubului pt petarde scandări xenofobe , injurii )) sau morală asupra clubului , sunt probleme care trebuiesc rezolvate cu prioritate de cei care se pretind a fi conducători capabili pt a conduce o adevărată galerie respectată și catalogată ca fiind cea mai frumoasă și frumoasă inegalabilă galerie din țară , lăsați deciziile legate de comportamentul jucătorilor în seama celor care sunt abilitați să gestioneze astfel de situații , iar galeria să-și rezolve problemele strict legate de comportamentul celor care compun galeria…!!!…mulțumesc , să auzim numai și numai de bine iar Rapidul nostru drag pe care-l iubim să demonstreze pe teren ceia ce ne dorim cu toții să ajungă .

 3. P.S. De discutat cu Borza, copil usor influentabil, tinta pentru impresari si alti samsari. Sper ca nu Albu 31 ani l-a „invitat’ pe Borza 18 ani in club. Se impun detalii clare.

 4. Acum e clar. Fiind inca in cantonament nu aveau ce cauta in club. Dovedeste o lipsa de atasament fata de club. Macar de fatada (daca nu din simtire) stai dracu’ in banca ta. Arsi la lovele si pusi in pauza. Antrenamente intensificate, echipa a2a pana se mai racoresc.

 5. Asa iti ineci amarul? De dragobete in club, cu sotia acasa? Ati uitat ca e insurat? La Borza inteleg, are 18 ani. Dar Albu are 30 si nu mi se pare un jucator bun, e unul dintre aia pe care l-as vrea plecat cu Bergodi cu tot, mai ales ca are câteodată niste declaratii in care exagereaza cu jocul bun al echipei. Asta nu e de Rapid, lasa sa se duca la CFR sa-i traga pe aia in jos, nu pe noi.

 6. Nu știu dacă putem judeca atasamentul față de club și suporteri așa! Albu cu calități și defecte nu poate fi acuzat de lipsă de atașament, se știe acest lucru.
  Nu stim care era statutul lor: erau in cantonament si atunci clar au încălcat ROI sau erau liberi după meci și atunci au greșit moral fata de iubitorii Rapidului, dar unii oameni așa aleg să se refacă psihic („și-au inecat amarul”) și in această situație se face din țânțar armasar!
  Dar domnul Bergodi care n-are nicio strategie de joc, a castigat cu noroc 2 jocuri și restul numai datorită execuțiilor de exceptie ale atacantilor, domnul Bergodi a primit vreo atentionare, critică, termen, ceva?
  Dar Săpunaru care a greșit grav va avea curajul să ridice mâna și să stea pe bancă meciul urmator?
  Hai să nu-i mai judecăm la cald pe cei doi și să primească o amendă și ultimatum, nu excludere din lot – conform cu gravitatea faptei, nu cu starea emoțională a celor care decid pedeapsa!

 7. E o pedeapsă dată unor jucători care poate s-au dus acolo ca să uite și să-și inece amarul…
  Ce pedeapsă au primit Nico și cu antrenorul lui pește: Cristiano Bergodi?
  Nu vă este, bre, rușine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.