Rapid

Clubul Rapid reactioneaza dupa derapajul lui Dorinel Munteanu: „Ai jignit brandul Rapid”

Comunicatul Rapidului dupa derapajul rasist al lui Dorinel Munteanu

Am rămas stupefiați și suntem indignați de reacția antrenorului Dorinel Munteanu, la adresa suporterilor noștri. Îi înțelegem frustrarea în urma eșecului din Giulești și nu vrem să intrăm într-o polemică.

Îi reamintim însă lui Dorinel Munteanu că stadionul nu este nici teatru, nici operă, iar nici domnia sa nu este cel mai pașnic și liniștit “spectator”.

Domnule Munteanu, orice ai realizat în cariera de jucător, orice ai realizat și ai realiza în cariera de antrenor, NU ÎȚI DĂ DREPTUL SĂ NE JIGNEȘTI SUPORTERII!

Ulterior, ai spus că nu ai jignit. Ba da, ne-ai jignit suporterii și totodată brandul Rapid, domnule Munteanu!

Și nu uita, în mod sigur unii dintre acei “bronzați”, așa cum i-ai catalogat, te aplaudau cândva, când și domnia ta ne făceai fericiți la Mondialul din SUA.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Consumul excesiv si indelugat de alcool dauneaza grav creierului !
    Si acest adevar este demonstrat stiintific iar el poate fi un studiu de caz.
    Atitudinea lui ulterioara pune in evidenta o trasatura fundamentala a ruralului din RO, fara suparare.
    E total reprezentativ personajul : limitat, rasist, betiv pana la coma, badaran, neam prost.

  2. Poate ar trebui ca Domnul Munteanu sa se filmeze pe durata unui intreg meci si sa selecteze doar portiunile in care dumnealui injura ”ca la usa cortului”, asta binenteles daca cortul ar avea usa! Un comportament golanesc de la care, chiar si acei suporteri ”bronzati” ar avea de invatat!!! Declaratia dumnealui denota o totala lipsa de cultura generala, un IQ aproape de zero!!! Oare la Galati nu exista suporteri ”bronzati”? Ah, am uitat, Galatiul este un oras Arian iar domnul Munteanu este un fel de Hitler. Sa-ti fie rusine domnule Munteanu!!!! Tot ce ai facut in cariera de fotbalist ai sters prin aceasta declaratie!!! Vorbesti de arbitraj? Pai cu tine la timona a iesit Otelul Campioana! Dar iti mai aduci aminte cum? La fiecare meci era inventat un penalty in favoarea Galatiului sau existau goluri anulate pt adversari! Ai castigat Campionatul si ai mers in Liga Campionilor unde ai facut tara de ras cu Zero pe linie! Apoi ati disparut cu banii si ati ingropat Otelul! De lucrurile aste nu esti deranjat?

  3. Oare, tu ai revăzut meciul cetățene munteanu ?! Nu cumva TU ai incitat și instigat suporterii prin atitudinea ta GOLĂNEASCĂ, COLERICĂ, LIPSITĂ DE ORICE BUN SIMȚ?!- Ai numărat de câte ori AI SCUIPAT inclusiv în fata camerelor tv?! Și noi suntem „BRONZAȚI „?! Ai FOSTun jucator BUN, dar ai dovedit o ATITUDINE și un CARACTER IIIINFEEEECT!!! Deși nu am făcut în viata mea asa ceva-nivi nu m-am gândit vreodată, dacă ai ghinionul vreodată sa ne întâlnim TE VOI SCUIPA FĂRĂ JENĂ IN FAȚĂ „neamțule „! Altfel, BRAVO BĂIEȚI pentru atitudine, rezultat și chiar joc! Putem scoate un rezultat bun la Cluj, FORZA RAPID!

  4. Nu știu de ce e atât de mare “ jignirea “ pt ca în toate galeriile sunt oameni de toate culorile și mentalitățile , este o realitate doar ca realitatea trebuie acceptată , ca ar fi spus-o în mediul privat sau a spus-o în direct este aceiași realitate , de ce trebuie să să supere cineva , fiecare suntem așa cum ne-am născut , DIFERENȚA o facem noi prin comportamentul și mentalitate noastră pe care-o scoatem la suprafață în anumite momente…!!!…sigur au fost răutăți și de-o parte și de alta , doar ca unele nu s-au dat pe post ( în direct…!!! ) așa ca este mult mai înțelept să -și vadă fiecare ce are în grădina lui nu în cea a vecinului…!!!!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.