Borisav BurmazDan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Dan Șucu a lipsit de la meciul cu Oțelul, dar a primit o veste excelentă: „Sunt onorat!”

Lojă plină, dar Dan Șucu a lipsit de data asta. Primul meci pe care patronul Rapidului îl ratează în acest sezon


Meciul Rapid – Oțelul din cea de-a doua etapă a Superligii a fost marcat de o premieră neașteptată. Pentru prima dată în acest sezon, Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, nu a fost prezent în loja oficială, scrie playsport.ro.

Pe stadion, însă, atmosfera a fost vibrantă. Cei 12.537 de spectatori au inclus personalități marcante ale fotbalului românesc, cum ar fi Daniel Pancu sau Marius Niculae.

Dan Șucu a lipsit

Prezență constantă la meciurile echipei, în special pe teren propriu, Șucu a fost mereu surprins de camerele TV în loja oficială, de obicei alături de soția sa. De această dată, însă, victoria echipei sale, scor 2-1 în fața echipei lui Dorinel Munteanu, și eurogolul lui Borisav Burmaz s-au desfășurat fără el. La meci au fost prezenți Victor Angelescu, acționarul minoritar, și președintele Daniel Niculae, care au fost însoțiți de cel mai recent transfer al echipei, mijlocașul slovac Jakub Hromada.

Dan Șucu, însă, a avut parte de un alt eveniment major: a fost reales președinte al Confederației Patronale Concordia. „Sunt onorat de încrederea pe care colegii mei și membrii Concordia mi-o acordă a doua oară. Mi-am dorit să continui cu un al doilea mandat pentru a transforma Concordia în cea mai reprezentativă voce a mediului de afaceri din România și să aduc mai multă structură și dorință de acțiune în lumea patronală,” a declarat Dan Șucu.

Absența lui Dan Șucu a fost notabilă, dar nu a umbrit succesul echipei Rapid, care continuă să demonstreze o formă bună în acest sezon.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.