Fotbal internaționalHoratiu MoldovanNaționala de Fotbal a RomânieiRapidȘtiri Rapid București

Ziarul MARCA anunță transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid! „Va face vizita medicală luni și intră direct sub comanda lui”

Presa spaniolă anunță transferul lui Horațiu Moldovan, portarul român în vârstă de 25 de ani de la Rapid, la Atletico Madrid, scrie prosport.ro care citeaza publicatia spaniola.

Jurnaliștii iberici au explicat că Ivo Grbic, portarul croat în vârstă de 28 de ani de la Atletico Madrid, ar fi decis să plece la Sheffield United, sperând să prindă mai multe minute, având în vedere faptul că la gruparea iberică a stat în umbra lui Jan Oblak, portarul sloven în vârstă de 31 de ani, care nu i-a lăsat locul nici măcar în Cupa Regelui Spaniei.

„Un portar în vârstă de 25 de ani care va sosi în schimbul sumei clauzei sale (800 de mii de euro) și care și-a exprimat deja dorința de a juca pentru Altetico și a vorbit despre oportunitatea pe care acest transfer i-o oferă.

De altfel, luni este deja așteptat la Madrid să fie sub comanda lui Pablo Vercellone la revenirea echipei de la Granada, odată ce va trece de examenul medical”, a notat publicația Marca, despre portarul nationalei Romaniei.

Horațiu Moldovan ar putea avea, însă, la Atletico Madrid, soarta lui Ivo Grbic. Ar putea deveni veșnica rezervă a lui Jan Oblak și ar risca, astfel să piardă convocarea la Campionatul European din Germania.

„Propunerea unei ştafete în poarta lui Atletico Madrid pare acum ceva aproape de neimaginat, având în vedere nivelul şi prestaţiile lui Jan Oblak. La fel ca orice alt jucător, şi el are un termen de expirare, însă nu acum.

Atletico poate să rămână liniştită. Oblak este în continuare în formă şi se îndreaptă către intrarea în cărţile de istorie ale clubului.

Niciun portar nu a reuşit să îi faţa lui Oblak de când a ajuns la club. Un tip discret, aparent timid, însă foarte atent la munca sa. Un exemplu perfect pentru orice tânăr jucător. Are 31 de ani, dar viaţa sportivă a unui portar este, din fericire, mai lungă decât a unui jucător de câmp.

Forma lui Oblak a epuizat răbdarea portarului de rezervă. Ivo Grbic va pleca de la Atletico şi va merge în Premier League, la Sheffield United pentru aproape 2,5 milioane de euro. O parte din bani va fi folosită pentru a fi adus înlocuitorul său, Horaţiu Moldovan. Planul este ca portarul să ajungă la Atletico şi să intre rapid în anturajul echipei.

Conducerea lui Atletico, condusă de Gil Marin, s-a mişcat excelent şi i-a luat faţa lui Real Betis, reuşind un transfer exelent în această fereastră de mercato”, a notat publicația La Colina de Nervion.

 

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.