Știri Rapid București

Victor Angelescu nu are mila de dinamovisti. Ce promisiune a facut inainte de Dinamo – Rapid

Victor Angelescu, acționarul minoritar al Rapidului, a comentat decizia fanilor de a nu veni la meciul cu Dinamo.

Actionarul ii intelege pe fanii Rapidului si le-a facut o promisiune in direct: „Vom castiga partida!”

„Înțelegem că altele au fost discuțiile între lideri. Fanilor noștri li s-a promis ceva prima dată… Dacă vor primi bilete la primul inel, înțeleg că vor veni. Dar probabilitatea e destul de mare să nu vină… Noi înțelegem supărarea fanilor. Noi o să ne vedem de treabă și vom câștiga partida.

Fanilor noștri li s-a promis ceva. Din 5.000 de bilete s-a ajuns la 2.800, iar apoi de la inelul 1 s-a ajuns la alt inel. Lucrurile trebuia să fie clare de la început. Nu e normal că cealaltă echipă să-și schimbe poziția. Bănuiesc că asta i-a supărat pe fani. Înțeleg că Dinamo vrea un avantaj, dar lucrurile trebuia să fie clare de la început”, a spus Victor Angelescu la OrangeSport.

Sunt trei jucători cu probleme, Petrila, Emmers și Kait. Și există posibilitatea ca Krasniqie să nu facă parte din lot. E în dubiu. Nu e nimic foarte grav, dar nu suntem siguri 100% că va putea face parte din lot.

– Victor Angelescu

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Nu știu un lucru aceste solicitări pt galerie de ce trebuie să treacă prin acceptul galeriei și nu al clubului….?????????…întrebare : locurile acceptate pt galerie sunt netaxate , adică gratis….???????????…ca daca nu tot ei au de pierdut nu noi….!!!!!…înțeleg sa se ia o decizie de patronat , administrație , și cei din conducerea clubului , dar ce legatura are galeria…???????…pt ca ei ar fi într-un sector al stadionului iar ceilalți in alta parte și nu cred ca ai fi probleme ca să apară scandaluri și agresați fizic….?????????…sau greșesc eu….???…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.