Rapid

Peluza Sud Dinamo apreciaza gestul din tur al Rapidistilor si critica dur decizia cu privire la biletele alocate fanilor giulesteni

Peluza Sud Dinamo a postat astăzi un comunicat pe rețelele de socializare în care a explicat motivele pentru care rapidiștii ar fi trebuit să primească cele 5000 de bilete solicitate.

Inainte de a parcurge comunicatul care merita apreciere pentru recunoasterea a ceea ce s-a intamplat in meciul tur, trebuie sa facem precizarea ca nu numarul de bilete a fost principala cauza a boicotarii de catre Galeria Rapidului, ci faptul ca erau la al treilea inel.

De asemenea, este de salutat acest mesaj, in totala contradictie cu cel publicat de PCH. La Dinamo sunt si vor fi vremuri care nu starnesc, in niciun caz, invidie.

Acum două zile am sărbătorit împlinirea a 165 de ani de la „Mica Unire”, iar astăzi realizăm cât suntem de dezbinați. Ne regăsim într-o postură ingrată din punct de vedere moral.

Sâmbătă jucăm acasă împotriva celor de la Rapid, într-un derby așteptat de toată suflarea fotbalistică a țării. Până să vorbim de prezent, trebuie să ne uităm la ceea ce s-a întâmplat în turul de campionat pe Giulești. Inițial, a fost acordat un număr de bilete pentru sectorul destinat oaspeților, un număr de bilete insuficient pentru cererea suporterului dinamovist.

Cu toate acestea, FCD SUD a negociat cu liderii Peluzei Nord Rapid, care au decis să intervină pentru suplimentarea numărului de bilete cu până la câteva sute. Este adevărat că-n urma deciziei de a interzice coregrafia Peluzei Cătălin Hîldan am decis și noi, tot din solidaritate, să părăsim sectorul alocat.

Cu toate acestea, gestul făcut de giuleșteni a rămas. Așa cum este normal, la meciul de sâmbătă trebuia să aibă loc o reciprocitate, în care și suporterii rapidiști să beneficieze de o suplimentare a numărului de bilete peste cei 5% alocați prin protocolul Ligii Profesioniste.

Din păcate, blestemul clubului nostru continuă, încă de la sfârșitul anilor ’90, acest club a avut parte de fel și fel de personaje de tristă amintire cu putere de decizie în club, unii neprofesioniști, alții rău intenționaț, iar alții care s-au gândit doar la buzunarul propriu. Este totuși trist ca după mai bine de 20 de ani să avem în continuare parte de asemenea persoane în conducere, cât și în acționariat. Persoane care nu înțeleg fotbalul, nu-i înțeleg pe suporteri și nu au nici cea mai mică idee despre ceea ce reprezintă fenomenul Ultra’.

Ce facem, domnilor, intrăm și noi în rândul lumii „normale” a conducătorilor din fotbalul românesc? Ne transformăm în cei pe care mai ieri îi huleam? Așadar, FCD SUD se dezice de decizia acționarilor dinamoviști și nu susține acțiunea luată de aceștia cu privire la biletele oferite oaspeților pentru acest meci!”
-parte din comunicatul Peluzei Sud Dinamo

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. FELICITĂRI PELUZA SUD DINAMO!!! Dincolo de rivalități și patimi SUPORTERII TUTUROR ECHIPELOR trebuie sprijiniți!- cu excepția scandărilor rasiste și xenofobe; chiar dacă, pe noi ne amuză și….aplaudăm! La viitorul meci pe Giulesti suporterii Peluzei sud ar trebui sa primească toată biletele! Altfel, aurolacii de la fcsb exact 5%! SPER ca băieții sa se autodepaseasca și sa câștige! Personal, cred ca era bine, chiar și la inelul3, sa vină galeria, ar fi ajutat mai mult! Vă dați seama ce presiune anti -Rapid va fi! Ei asta au gândit dd la început și pe asta marjează, pt.ca sunt conștienți de diferența de valoare care exista între ei! Și eu SPER CA dinamo SA RETROGEADEZE!!!!

  2. Un discurs de adevărat lider. Poate și cealaltă grupare contra să-și schimbe atitudinea. Valabil pentru toate galeriile care trebuie să înțeleagă fenomenul fotbal. Un meci de fotbal fără spectacolul din teren și din tribune………Uitați ce se întâmplă în campionatul din ANGLIA,ITALIA,SPANIA….etc.,noi preferăm tribune goale. Ce părere aveți despre actuala situație?????🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.