RapidȘtiri Rapid București

Rapid pe cale sa dea o MEGA LOVITURA! Portarul nationalei Bulgariei la un pas sa semneze cu giulestenii

Ultimul zvon care circulă în rândul fanilor și al presei indică un interes crescut al Rapidului pentru portarul echipei CSKA Sofia, Naumov, considerat a fi înlocuitorul ideal pentru Moldovan.

Naumov, în Radarul Rapidului

Naumov – Profilul unui Portar de Top

Naumov, s-a remarcat prin prestații stabile și consistente și a atras atenția mai multor cluburi din Europa, inclusiv a Rapidului. Cu experiența sa internațională și cu abilitățile dovedite între buturi, Naumov este văzut ca un potențial cheie pentru consolidarea defensivei Rapidului.

Negocieri în Desfășurare

Surse din apropierea clubului sugerează că negocierile sunt deja într-un stadiu avansat, iar Rapidul este pregătit să facă o ofertă competitivă pentru transferul lui Naumov. Atenția acordată acestui transfer reflectă ambiția clubului de a-și păstra poziția de top în Superliga și de a construi o echipă solidă, capabilă să concureze la cel mai înalt nivel.

Așteptări și Perspective

Impactul lui Naumov la Rapid

Aducerea lui Naumov la Rapid ar putea avea un impact semnificativ asupra întregii echipe. Portarul, cunoscut pentru capacitatea sa de a face salvări spectaculoase și pentru calmul său în momente critice, ar putea aduce un plus de siguranță defensivei și ar putea fi elementul care face diferența în meciurile importante.

Negocieri și cu Marian Aioani

Potrivit gsp.ro, Aioani, cotat la 1,5 milioane de euro, ar putea să fie următorul gardian al buturilor Rapidului, într-un context în care echipa caută să își întărească poziția în Superliga. Aioani, în vârstă de 24 de ani și cu 27 de apariții în sezonul curent, și-a dovedit valoarea și este văzut ca un activ prețios pe piața transferurilor. Conform sursei citate, conducerea giuleștenilor se află în negocieri avansate cu Farul pentru aducerea goalkeeper-ului în vârstă de 24 de ani, în contextul plecării lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Nu înțeleg de ce tot îl eschivează pe Draghia… Căutăm pomi lăudat !!! Alergând după mulți iepuri , când iepurele este în lat… Mă rog tipic Romanesc sa luăm cantitate , după aruncan la cos…

  2. Aioani e un milion si jumatate de euro, Naumov doua. Ma tem ca ambele sume sunt prea mari dupa ce s-au dus inca vreo doua milioane pe alte transferuri in iarna. Presimt ca terminam campionatul cu Draghia, care e baiat bun, dar noi aveam de gand locurile 1-3, hai, poate 4 in functie de ce se intampla in Cupa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.