Calatorii fantastice cu buget redus

Cat ne-a costat o excursie de 4 zile la Londra

Un singur lucru m-ar face sa dau 4500 de lei pe o noapte de cazare in Poiana Brasov: sa stiu cu certitudine ca plec a doua zi de acolo cu cel putin 5000 de lei in buzunar, bani pe care nu i-as fi putut face in alte imprejurari.

Pana cand acest lucru va fi posibil si mi se va oferi aceasta oportunitate, haideti sa va spun experienta pe care am avut la Londra, timp de 4 zile, pentru un pret aproape identic.

Așa cum se întâmplă de fiecare dată, Londra m-a cucerit din nou cu farmecul ei caracteristic. Fiecare pas pe străzile acestei metropole mă umple de determinare și încredere, amintindu-mi mereu că nu există limite.

Am avut privilegiul de a vedea TOWER BRIDGE deschizându-se în timpul unei plimbări pe Tamisa, de a admira panorama Londrei de pe înălțimile celebrului LONDON EYE și de a vizita Muzeul Statuilor de Ceară Madamme Tussaud. Cu toate acestea, dacă ar trebui să aleg un loc care m-a cucerit cu adevărat, acela ar fi Canary Wharf.

Canary Wharf emană un sentiment de fenomenal, o experiență unică, pe care îmi doresc să o simți și tu.

Iar când vei ajunge în acest loc deosebit, te încurajez să iei cu tine ceva de pe www.visiniu.ro. Aici vei găsi nu doar articole vestimentare, ci și pasiunea și entuziasmul pe care le-am investit în fiecare produs.

Iată cât ne-a costat sejurul la Londra (2 persoane – 3 nopți/4 zile)

Avion – 100£ 

Ryanair to buy sustainable fuel from Shell but 2030 target elusive | Reuters

Transfer Stansted – Londra (Tottenham Hale) – 60£

Stansted Express - Wikipedia

Cazare – 360£

Ne-am cazat la The Studio, o căsuță de 20 mp cu grădină proprie într-o zonă superbă, pe Avenue Road, la 10 minute de mers pe jos de stațiile de metrou Highgate sau Archway.

Transport (metrou) – 72£

Am rămas impresionați de metoda de a plăti la metroul londonez. Atât la intrare, cât și la ieșire, pui cardul de debit (da, cel pe care îl ai din România) și se deschid ușile. La finalul zilei îți calculează cât ai de plată și îți iau banii de pe card. Pentru zona 1-3, prețul unei călătorii este de 3 lire. Dar nu plătești niciodată mai mult de 9.60 lire pe zi. De exemplu:

2 călătorii într-o zi costă 6 lire.

1000 de călătorii într-o zi costă 9.60 lire.

London Eye + Madamme Tussauds – 100£

Plimbare pe Tamisa = 25£

Mancare + cadouri + alte alea gen cafea = 108£

Total – 3 nopti (4 zile) – 2 persoane = 825£

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.