Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Dan Șucu pregătește TRANSFERUL SEZONULUI pentru a-l înlocui pe Horațiu Moldovan. Negocierile sunt avansate

După plecarea lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid, Rapid București își îndreaptă atenția spre Marian Aioani, portarul Farului, în căutarea unui înlocuitor demn între buturile echipei. După un meci impresionant cu Universitatea Craiova, unde Aioani a strălucit în poarta Farului, negocierile pentru transferul său sunt într-un stadiu avansat.

Transferul lui Marian Aioani: O Alegere Strategică?

Potrivit gsp.ro, Aioani, cotat la 1,5 milioane de euro, ar putea să fie următorul gardian al buturilor Rapidului, într-un context în care echipa caută să își întărească poziția în Superliga. Aioani, în vârstă de 24 de ani și cu 27 de apariții în sezonul curent, și-a dovedit valoarea și este văzut ca un activ prețios pe piața transferurilor. Conform sursei citate, conducerea giuleștenilor se află în negocieri avansate cu Farul pentru aducerea goalkeeper-ului în vârstă de 24 de ani, în contextul plecării lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid.

Perspective și Așteptări

În timp ce discuțiile despre un posibil transfer al lui Silviu Lung jr. sau Roland Niczuly au fost sistate, Aioani rămâne principalul obiectiv al finanțatorului Dan Șucu. În acest context Rapidul pare pregătit să facă mișcări importante pe piață, folosind fondurile obținute din transferul lui Moldovan pentru a aduce un nou talent în Giulești.

Horațiu Moldovan: O Nouă Etapă la Atletico Madrid

Horațiu Moldovan, acum la Madrid, a vorbit despre provocările și așteptările sale la unul dintre cele mai mari cluburi din LaLiga. Înaintea plecării, el a împărtășit gândurile despre viitorul său și despre ce înseamnă această oportunitate.

Viitorul Rapidului: Speranțe și Ambiții

În acest climat de schimbări și așteptări, Rapidul își continuă drumul în Superliga, cu ochii ațintiți spre viitor și cu speranța că transferurile vor întări și mai mult echipa. În timp ce Marian Aioani ar putea fi următoarea piesă a puzzle-ului, fanii Rapidului așteaptă cu nerăbdare să vadă cum va evolua situația.

S-ar putea sa te intereseze

9 Comments

  1. Ar fi bine să-l lase și pe Drăghia și să apere.E un portar bun.Nu știu cine ia decizii la Rapid dar nu mi se pare ok deloc. Ioniță este pianistul echipei.Oare de ce nu vede nimeni?

  2. Slab! Portar care gafeaza foarte des cu un joc de picior slab, cu stangul doar se urca in tren sa ajunga la Urziceanca. Se hazardeaza si se panicheaza in momente cheie. Il stiu de pe vremea cand juca pentru Chindia, si mi se pare un portar de duzina.

  3. Alta petarda, ma sincer, sunteti normali?
    Cum puteti sa aduceti numai nulitati?
    Parca vad ca etapa viitoare nu sunteti in stare sa bateti javrele!

  4. In ultima perioada Aioanei e cam adormit. nu stiu care e echipa de scouteri, dar e slaba rau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.